Ştiri din Transilvania

HOROSCOP 17 octombrie 2021. Balanțele se îndrăgostesc, iar Taurii au parte de scandal

HOROSCOP 17 octombrie 2021. Află ce zodie cheltuie prea mult și ce nativ trece de la o stare la alta.

 

 


HOROSCOP 17 octombrie 2021. Astrele anunță o zi cu probleme în dragoste pentru câteva zodii și cu câștiguri de bani pentru unii nativi.

 


Horoscop 17 octombrie 2021. Berbec 

Cei din zodia Berbec au o zi în care lipsa răbdării atinge cote maxime, iar acest lucru le pune nativilor în pericol relația cu persoana iubită. Fii mai calm și oferă-ți în primul rând ție răbdare, iar restul vor veni de la sine. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Taur 

Taurii sunt tentați să intre ușor în conflicte astăzi. Astrele te sfătuiesc să eviți scandalurile inutile, deoarece pe termen lung nu îți vor fi benefice. Pe partea financiară lucrurile stau însă mai bine, fiind așteptate unele câștiguri materiale. 


Horoscop 17 octombrie 2021. Gemeni 

Pe nativii Gemeni acest weekend îi prinde cu tendința de a cheltui mai mult decât își permit, lucru care nu le este prielnic în această perioadă în care încearcă să strângă bani pentru un lucru important. Astrele anunță că te vei certa cu persoana iubită.

CITEȘTE ȘI:


Cât de sexy este zodia ta? TOP cele mai sexy și pasionate zodii din horoscop, conform astrologiei.


Horoscop 17 octombrie 2021. Rac 

Pentru Raci se anunță o zi în care își acordă timp pentru a avea grijă de propria persoană. La capitolul sănătate nu ai stat prea bine, iar acum e un moment bun să te odihnești și să te ocupi de acest aspect. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Leu 

Cei din zodia Leu au dat dovadă de o atitudine egoistă față de partener în ultima perioadă, iar acum a venit momentul să repare lucrurile. O ieșire cu persoana iubită și o discuție sinceră va rezolva toate tensiunile adunate. 


Horoscop 17 octombrie 2021. Fecioară 

Nativii Fecioară au stări schimbătoare, astfel ajung să treacă ușor de la agonie la extaz. Astrele recomandă să te deconectezi și să gândești lucrurile limpede pentru ca această perioadă să fie una mai liniștită. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Balanță 

Pentru Balanțe se anunță o zi frumoasă din punct de vedere al vieții sociale. Vei întâlni o persoană specială, care va schimba totul într-un timp scurt. Te așteaptă lucruri magice alături de posibilul tău suflet pereche. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Scorpion 

Scorpioni i stau bine din punct de vedere profesional și al carierei. Atragi niște sume de bani semnificative care te vor ajuta să îți implementezi ideile de proiecte. La capitolul dragoste, lucrurile nu stau la fel de bine, astrele anunțând o posibilă ceartă cu partenerul. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Săgetător 

Cei aflați sub semnul zodiacal al Săgetătorului vor primi o atenție mai deosebită din partea unei persoane care se va dovedi a fi mai importantă decât ar fi crezut nativii. Fii deschis și vei cunoaște o latură sensibilă a persoanei respective care te va inspira. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Capricorn 

Capricornii trec printr-o perioadă mai tulburată în relația de cuplu. Pare că lucrurile nu mai pot fi rezolvate nici măcar prin comunicare. Fii mai detașat și încearcă să privești situația într-un mod obiectiv, acest lucru te va face să înțelegi perspectiva partenerului. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Vărsător 

Cei din zodia Vărsător se simt atrași de o persoană, însă nu au curajul să își arate sentimentele. Fă un pas spre acest lucru și astrele prezic că nu vei regreta. 

Horoscop 17 octombrie 2021. Pești 

Peștii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la odihnă și sănătate deoarece ultima perioadă a fost una obositoare. Un city break ar fi o soluție ideală pentru a te deconecta și a-ți reîncărca bateriile.

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care se potrivesc cel mai bine. Ce nativi formează cuplul perfect?

abonare newsletter