Ştiri din Transilvania

Ceaiul care combate insomnia și depresia. Are efecte împotriva cancerului

Ceaiul care combate insomnia și depresia. Este considerat unul din cele mai prețioase ceaiuri din lume, datorită gustului. Pe lângă efectele anticancerigene, acest ceai are mai multe beneficii asupra organismului.

 

 


Ceaiul care combate insomnia și depresia. Este vorba despre ceaiul de iasomie.

Iasomia este o plantă folosită de mii de ani pentru efectele benefice asupra sănătății.  Potrivit sfaturimedicale.ro, în secolul al XIX-lea, iasomia era recomandată  pentru calmarea stărilor de nervozitate, agitație și depresie.


Iasomia conține uleiuri esențiale, acizi prganizci, alcaloizi, taninuri, proteine vegetale, vitamine și minerale.

CITEȘTE ȘI


Pâinea care NU îngrașă. Slăbește fără să renunți la alimentul nelipsit de pe masa românilor

6 boli care nu pot fi vindecate! Ce maladii trebuie să eviți neaparat


Ceaiul care are efect anticancerigen

Ceaiul care combate depresia și are efect anticancerigen. Datorită efectului calmant și antiinflamator puternic, migrenele pot fi amelioritate cu o ceașcă de ceai. Pe efectul calmant, poate ameliora durerile articulare, reumatismul, oboseala, spasmele și contracțiile musculare.

Ceaiul care ameliorează durerile articulare și depresia. Consumul ceaiului de iasomie este un aliat puternic în lupta cu kilogramele. Datorită numeroșilor antioxidanți, consumul ceaiul de iasomie contribuie la arderea rapidă a grăsimilor și stimulează metabolismul. Se recomandă să fie consumat după masă deoarece crește nivelul de aciditate din organism.


Mulți specialiști susțin că antioxidanții din ceaiul de iasomie ar putea opri dezvoltarea celulelor canceroase.

Ceaiul de iasomie, contribuie la pierderea în kilograme. Pe lângă toate aceste beneficii, ceaiul de iasomie protejează sistemul imunitar și ajută organismul să suporte mai ușor sezonul rece.  Studiile au arătat că ceaiul de iasomie este de ajutor împotriva infecțiilor găsite la nivelul gâtului.

Ceaiul de iasomie, benefic pentru piele. Pe uz extern, ceaiul de iasomie are efecte benefice asupra pielii, mai ales pentru tenul gras. Utilizarea de măști cu ceai de iasomie ajută la reglarea nivelului de sebum din piele și previne apariția coșurilor.

 

 

CITEȘTE ȘI

Planta ce vindecă repede răceala. Medicii o recomandă pentru că previne bolile de inimă și cancerul

 

Planta ce întărește imunitatea, cu beneficii pentru organism. Tratează bolile de inimă și curăță rinichii

Ultimele Stiri
abonare newsletter