Ştiri din Transilvania

Un incendiu a izbucnit într-un mall! Fumul s-a propagat prin sistemul de ventilație în interiorul centrului

Un incendiu a izbucnit luni seara într-un mall, dar nimeni nu a fost evacuat. Focul a fost stins înainte ca cineva să fie rănit.

Incendiu la mall-ul din Arad. Focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor Incendiu la mall-ul din Arad. Focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor


 

Un incendiu a izbucnit, luni seară, în Atrium Mall Arad, când în centrul comercial mai erau clienţi, însă focul a fost stins înainte de sosirea pompierilor şi nu a fost necesară evacuarea.


 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a avut loc în vestiarul firmei de curăţenie şi a pornit de la un scurtcircuit produs la instalaţia de aer condiţionat, care funcţiona pe modul de încălzire.


„Incendiul a fost stins înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Fumul s-a propagat prin sistemul de ventilaţie în interiorul complexului comercial, dar în cantitate foarte mică. Nu sunt persoane rănite şi nici nu este necesară evacuarea complexului comercial”, a informat ISU.

Pompierii au procedat la ventilarea încăperilor şi s-au asigurat că nu există pericol pentru declanşarea unui alt incendiu.

CITEȘTE ȘI:

Un pieton a fost omorât în centrul Clujului de un şofer neatent

Deținere ilegală de arme în Gilău. Un bărbat, prins de poliție după ce și-a împușcat un animal din gospodărie

Ultimele Stiri
abonare newsletter