Ştiri din Transilvania

A fost găsit cadavrul unui bărbat care a dispărut din vară. Era într-o fabrică abandonată

Cadavrul unui bărbat care a fost dat dispărut de familie în vara anului 2021 a fost găsit într-o fabrică abandonată din Alba.

A fost găsit cadavrul unui bărbat dat dispărut în vară. Era într-o fabrică abandonată din Alba A fost găsit cadavrul unui bărbat dat dispărut în vară. Era într-o fabrică abandonată din Alba


 

Cadavrul unui bărbat de 48 de ani din Sebeş, dispărut de acasă în iunie, a fost găsit în incinta unei fabrici dezafectate din municipiu, poliţiştii luând în calcul un posibil suicid, potrivit unui comunicat transmis vineri de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.


 

Conform sursei citate, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată joi cu privire la faptul că în incinta unei fabrici dezafectate din municipiu a fost găsit un cadavru uman.


„Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că acesta se afla lângă un arbore, în stare avansată de putrefacţie. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aparţine unui bărbat de 48 de ani, din Sebeş, dispărut de la domiciliu din luna iunie 2021, existând suspiciunea că acesta s-ar fi sinucis”, se menţionează în comunicat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.


Cercetările sunt continuate, mai arată sursa citată.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Constantin Brâncuși! Un autobuz CTP, avariat grav

426 de femei și fete, ucise în ultimii 8 ani de un membru al familiei, în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter