Ştiri din Transilvania

Doi bărbaţi din Bistrița-Năsăud au murit în timp ce tăiau ILEGAL lemne într-o pădure. Un copac s-a prăbușit peste ei

Doi bărbaţi din comuna Parva, în vârstă de 46, respectiv 65 de ani, şi-au pierdut viaţa, vineri, în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Munţii Rodnei.

Doi bărbaţi din Bistrița-Năsăud au murit în timp ce tăiau ILEGAL lemne într-o pădure. Un copac s-a prăbușit peste ei Doi bărbaţi din Bistrița-Năsăud au murit în timp ce tăiau ILEGAL lemne într-o pădure. Un copac s-a prăbușit peste ei

 

 


O a treia persoană care era alături de victime a a sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar la locul solicitării, aflat într-o zonă greu accesibilă, s-au deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, un echipaj al Ambulanţei, o echipă a Salvamont, dar şi poliţişti.

Echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul celor două persoane, iar cadavrele acestora fiind ulterior transportate la spital în vederea efectuării necropsiei.


„Astăzi (14 ianuarie-n.r), poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost anunţaţi prin intermediul 112 despre faptul că într-o pădure din Parva, doi bărbaţi se află în stare de inconştienţă. La locul evenimentului, poliţiştii au stabilit faptul că doi bărbaţi de 46, respectiv 65 de ani, ambii din Parva, în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, au fost surprinşi şi răniţi de un arbore”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud, citați de news.ro

În cauză au fost deschise dosare penale pentru ucidere din culpă şi pentru tăiere ilegală de arbori.


 

CITEȘTE ȘI:

Unul dintre cei mai cunoscuți vânători din Transilvania, la un pas să fie omorât de un URS:„Puteam fi la priveghi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter