Actualitate

Sting va concerta la Cluj-Napoca în 2022

The Cherrytree Music Company, Live Nation, Emagic și Backstage Production au confirmat că Sting va susține un concert special My Songs în Cluj-Napoca la Sala Polivalentă BT Arena pe data de 15 martie 2022, ora 19.00.

Actualitate

Spectacol de muzică braziliană la Salina Turda

Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, începând cu ora 14:00 la Salina Turda va avea loc un spectacol tipic brazilian susţinut de trupa „Instrumental Café Brasil” incluzând cele mai diverse ritmuri: samba, maracatú, baião și nu numai.

Actualitate

Se redeschide terasa Muzeului Etnografic al Transilvaniei. Vezi cu ce surprize vine

Terasa Muzeului Etnografic al Transilvaniei – Etno îşi deshide porţile vineri, 11 iulie, de la ora 21:00. În redeschiderea terasei va avea loc un concert inaugural marca Cătălin Condurache și Sandy Deac reuniți în cadrul proiectului muzical Golden Folks. La redeschiderea oficială specialitatea gastronomică va fi mistreţ la ceaun, în sos vânătoresc cu hribi.

Opinii

Orchestra Buena Vista Social Club concertează la Cluj

Orchestra Buena Vista Social Club ft. Omara Portuondo & Eliades Ochoa concertează mâine, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, venind pentru prima dată în formulă completă în oraşul de pe Someş.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners