Timp Liber

„Un Untold ca niciunul de până acum”. Peste 427.000 de participanți în cele 4 zile de festival

Ultima zi a călătoriei prin universul Untold, ediția 2024, cea de-a patra zi de festival, a fost trăită cu un entuziasm imens de peste 100.000 de fani veniți din toată lumea pentru a celebra dragostea pentru muzică, libertatea, toleranța și prietenia, alături de cei mai apreciați artiști naționali și internaționali.

Public entuziasmat în ultima zi de Untold. Foto: monitorulcj.ro Public entuziasmat în ultima zi de Untold. Foto: monitorulcj.ro

 

În cele patru zile de festival, peste 427.000 de participanți din întreaga lume au trăit magia Untold.


Cluj Arena, plină ochi în ultima zi de Untold. Foto: monitorulcj.ro
Fani din toată lumea la Untold 2024. Foto: monitorulcj.ro

Mainstage-ul Untold și-a deschis porțile pentru cea de-a patra zi de festival, pentru live act-uri în premieră, dar și pentru DJ set-uri în exclusivitate. Câștigător al unui premiu Grammy la categoria „Best Global Music Album”, Burna Boy a ajuns seara trecută pe scena principală a festivalului Untold.

Show marca Burna Boy la Untold pe Cluj Arena. Foto: monitorulcj.ro

Recompensat pentru cel mai bun album la nivel global, artistul nigerian a venit însoțit de un band, dansatori și o producție impresionantă, integrată în structura Mainstage-ului Untold. 


Burna Boy, în premieră în România, la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Cu un show live în care a inclus piese din cele mai apreciate albume, „Love, Damini” și „I Told Them”, Burna Boy a reușit să ofere fanilor de pe Cluj-Arena momente în premieră. Artistul a purtat la show o pălărie handmade a unui designer român.

Cu o întârziere de câteva minute, Burna Boy a cântat la Untold. Foto: monitorulcj.ro
Burna Boy la Untold 2024. Foto: monitorulcj.ro

DJ-ul numărul 3 al lumii, Martin Garrix, a generat o euforie uriașă pe Cluj-Arena. Set-ul live al olandezului a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu versiuni remix, realizate special pentru show-ul de la Untold sau cu producții noi lansate, Garrix le-a mulțumit fanilor din România. 


Garrix a electrizat atmosfera din mainstage-ul Untold. Cu un set în care a inclus „In The Name Of Love,” „Higher Ground,” „Animals,” „Hurricane” sau imnul de festival „High On Life”, Garrix a generat un spectacol vizual total. A fost un moment care a transformat Cluj Arena într-un univers unic, universul Untold.

Fanii Martin Garrix. Foto: monitorulcj.ro

Cu o carieră impresionantă, Mahmut Orhan a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a îmbina elemente de house și deep house, creând astfel un sunet distinctiv. Mahmut Orhan face parte din categoria DJ-ilor/producătorilor care reușesc să-și uimească publicul la fiecare apariție live; același lucru s-a întâmplat și în cea de-a patra seară a festivalului Untold.


Distracție mare pe Cluj Arena în ultima zi de festival, Foto: monitorulcj.ro

Olandezul Nicky Romero a revenit pe scena principală a festivalului Untold și le-a declarat fanilor de festival că este extrem de entuziasmat să le fie alături.

Martin Garrix pe Cluj Arena. Foto: monitorulcj.ro

Band-ul indie-folk Milky Chance și unul dintre cei mai apreciați DJ din Emiratele Arabe, DJ Bliss, au completat lineup-ul din ultima zi a festivalului Untold, ediția 2024.


Cei mai frumoși fani pe care un artist îi poate avea. Foto: monitorulcj.ro

Paul Nicholas Fisher, cunoscut sub numele de scenă FISHER, DJ-ul și producătorul australian care a reușit să cucerească scena muzicii electronice cu un sound unic și fresh, a ajuns pentru prima dată la festivalul Untold, la scena Galaxy.

„Fiecare dintre cele patru zile ale festivalului Untold a fost extraordinară pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist ajuns pe mainstage. A fost un Untold ca niciun altul de până acum”, spun organizatorii.

DIsgtracție și zâmbete la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Patru zile memorabile

Sam Smith și Swedish House Mafia au transformat cea de-a treia zi a festivalului Untold într-una memorabilă, subliniind încă o dată de ce Untold rămâne unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din lume. Sam Smith a primit, în cadrul festivalului Untold, primul disc de diamant oferit de România unui artist. Universal Music Romania i-a oferit Discul de Diamant pentru „Gloria” și „In The Lonely Hour”, fiind prima certificare de acest gen din țara noastră.

Public în delir la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Mainstage-ul Untold și-a deschis porțile pentru cea de-a treia zi de festival, pentru live act-uri în premieră, dar și pentru DJ set-uri în exclusivitate. Swedish House Mafia, unul dintre cele mai puternice act-uri din muzica electronică, a oferit un set live impresionant fanilor de pe Cluj-Arena. Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello au generat euforie totală cu piese iconice: „Don’t You Worry Child,” „Save The World”, „One”, dar și producții incluse în albumul „Paradise Again”, albumul de revenire al trio-ului legendar Swedish House Mafia.

Burna Boy, fericit să se afle la Untold. Foto: monitorulcj.ro

Show-ul live al legendei pop-rock Lenny Kravitz, momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului Untold, a fost ca o călătorie în care a contat doar conexiunea dintre oameni, muzică și emoție.

A fost un show perfect, iar Lenny Kravitz a fost copleșit de energia fanilor Unttold, în fața cărora s-a înclinat: „Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, pentru că avem ocazia de a celebra muzica împreună. Singurul lucru care contează este dragostea, voi mi-ați oferit-o!”

Un live așteptat de fanii Untold a fost show-ul lui Louis Tomlinson, aflat pentru prima dată pe scena principală a festivalului. Scena Galaxy a fost un adevărat fenomen datorită celor mai cunoscuți DJ din genul techno, confirmați pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului Untold: Carl Cox, Solomun și Black Coffee.

Porțile universului Untold s-au închis pentru cel de-al nouălea capitol al acestei experiențe magice, dar călătoria continuă.

Peste 20.000 de abonamente au fost vândute pentru Untold X, ediția aniversară 2025

Creatorii festivalului, care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari festivaluri de muzică din lume, au început deja pregătirile pentru ediția de anul viitor, când festivalul Untold va celebra a 10-a ediție aniversară.

Acest eveniment special va aduce și mai multă magie, surprize și momente memorabile pentru toți participanții. Peste 20.000 de fani și-au asigurat bucuria de a experimenta cea de-a 10-a ediție a festivalului Untold.

Organizatorii festivalului anunță că în această seară, de la ora 22, prețurile abonamentelor pentru 2025 vor crește.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sute de persoane au cerut ajutorul medicilor la festivalul Untold, altele au fost prinse cu droguri

De parcă ar fi fost ieri. Oficial le merge bine la Untold. Trupa Simplu a răsunat pe Cluj Arena. Discoteca anilor 2000 s-a întors! FOTO/VIDEO

Untold pe lumină nu e doar despre muzică! Cum se vede festivalul pe timpul zilei! GALERIE FOTO

abonare newsletter