Un pod peste râul Mureș, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, a devenit un monument al neputinței, iar lucrarea de infrastructură a fost năpădită de buruieni la cinci ani de la licitația pentru atribuirea contractului.
Spitalul Regional din Cluj, precum și proiectele spitalelor regionale din Iași și Craiova, promise de ani de zile de politicieni, sunt „mult întârziate”, deși ar fi trebuit să fie date deja în folosință, avertizează europarlamentarul român Corina Crețu.
Lucrările de modernizare din Turda au devenit un coșmar pentru șoferi, în condițiile în care muncitorii lucrează printre mașini, fără ca circulația să fie închisă.
Lucrările de modernizare de la Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, din cartierul Mănăștur, se apropie de finalizare. Proiectul include și realizarea unui nou corp de clădire pentru câteva sute de elevi.
Calitatea slabă a proiectanților și firme care câștigă licitații dar nu sunt capabile să ducă proiectele până la capăt sunt doar o parte din factorii identificați de primarul Emil Boc pentru întârzierea marilor proiecte ale Clujului.
Elevii de la Școala „Iuliu Hațieganu” ar putea „rămâne pe drumuri” odată cu începerea noului an școlar, la toamnă. Lucrările la clădire sunt în întârziere, anunță primarul Emil Boc.
Lucrările la Baza sportivă „La Terenuri” merg în ritm alert, spre deosebire de anul trecut. Din septembrie, clujenii s-ar putea bucura de noua facilitate modernă, având posibilitatea de a face sport ori de a se relaxa.
Deputatul USR-PLUS Viorel Băltărețu atrage atenția asupra faptului că există întârzieri ale Companiei de Apă Arieș la montarea conductelor de apă. Aceste decalaje ar putea duce la „bani din buzunarul cetățenilor aruncați pe apa sâmbetei”, spune Băltărețu.