Oamenii care se bucură de o halbă sau un pahar de vin la pub-ul lor local ar putea fi înșelați, potrivit unui studiu care a dezvăluit că peste două treimi din băuturile alcoolice servite sunt sub măsură.
După doi ani de pandemie și o mulțime de restricții anti-COVID-19, o serie de măsuri se vor relaxa. Starea de alertă nu va mai fi prelungită din 8 martie, iar certificatul verde nu va mai fi obligatoriu în localuri sau magazine.
Păstrarea fiecărui preparat la temperatura potrivită și expunerea sa într-un mod cât mai atrăgător pentru clienți reprezintă două elemente esențiale pentru a obține succesul, atunci când dețineți sau administrați o unitate de alimentație publică.
Răzvan Cherecheș, expert în sănătate publică al UBB, spune că soluția pentru a opri transmiterea COVID și a virusurilor respiratorii este un sistem de ventilație performant.
Un hotel din Cluj-Napoca și alte patru localuri au servit zeci de clienți în interior, sfidând astfel restricțiile impuse. Câți clujeni au fost prinși pe stradă după ora 20:00?
Gata cu petrecerile private în pandemie. Localurile care nu respectă restricțiile și măsurile de protecție împotriva COVID-19 vor fi închise pe o perioadă determinată.