Dezvoltarea zonei industriale din nordul municipiului Cluj-Napoca, în care s-a investit până recent mult mai puțin decât în alte părți ale orașului, devine treptat o prioritate, atât pentru autorități cât și pentru investitori.
Organizarea zonei industriale de pe Bulevardul Muncii va urmări patru piloni: întoarcerea cu fața către râul Someș, generarea unui nou ax funcțional și de mobilitate, punerea în valoare a grilei de străzi existente, respectiv axe verzi de mobilitate.
Amenajarea Parcului Observator continuă, iar autoritățile speră ca noul spațiu verde să fie accesibil clujenilor din 2024. Din păcate, lucrările au înregistrat întârzieri.
Una dintre cele mai generoase zone verzi din oraș, Pădurea Clujenilor, ar putea fi accesibilă publicului după remedierea deficiențelor din teren. Până în prezent, Primăria nu a realizat recepția lucrărilor din cauza problemelor la acest proiect.
Parcul Tineretului cunoscut ca și „Pădurea Clujenilor” se închide pe un segment, anunță Primăria Cluj-Napoca. Lucrările de remediere au fost dispuse de către comisia de recepție și vor dura 6 săptămâni.
Buruieni, copaci uscați, poduri din lemn „care trec peste nimic”, 8 oameni pe 21 de hectare. Așa arată „Pădurea Clujenilor” prin ochii unui vizitator. Acum, Primăria Cluj-Napoca va da mai mulți bani firmei care se ocupă de amenajarea spațiului.
Viceprimarul Dan Tarcea le transmite locuitorilor că „Pădurea Clujenilor” nu e parc, terenul din zonă fiind „extrem de rău și argilos” pe care nu se poate construi nimic. În ceea ce privește lucrările, viceprimarul Clujului spune că tot ce e degradat va fi refăcut pe banii firmei care a amenajat cele 21 de hectare.
Buruieni, copaci uscați, poduri din lemn „care trec peste nimic”, 8 oameni pe 21 de hectare. Așa arată „Pădurea Clujenilor” prin ochii unui vizitator. „N-am mai văzut demult bani aruncați aiurea rău de tot”, spune clujeanul.