Andrei Maxim a fost învestit miercuri în funcția de consilier județean, după demisia lui Călin Ovidiu Cosma. Calitatea sa de membru al PMP Cluj este însă contestată.
Maculatură fără sens și nicio inițiativă pentru clujenii care i-au votat. Consilierii județeni se laudă cu participarea la evenimente, apariții în presă sau cu proiecte finalizate care nici măcar n-au fost începute!
Delegații la Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Cluj, desfășurată în municipiului Cluj-Napoca, l-au votat în funcția de președinte al Filialei Județene a PMP pe Lungu Vasile-Cristian pentru următorii 4 ani.
Potrivit liderului PMP Cluj, Cristian-Vasile Lungu, tensiunile din interiorul filialei județene au avut legătură cu ce s-a întâmplat la centru, iar lucrurile s-au rezolvat între timp.
Președintele PMP Eugen Tomac a criticat, în timp ce se afla la Cluj, modificările la codul fiscal făcute de Guvern, pe care l-a numit „chinuit și lipsit de viziune”. PMP a propus legea transparenței totale și eliminarea pensiilor speciale, pentru a „avea mai mulți bani la bugetul de stat”.
După ce nu a fost prezent nici măcar o singură dată la Cluj, în mandatul de un an de zile pe care l-a avut la conducerea Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu a convocat joi seara o întâlnire nestatutară, sub sigla Partidului Mișcarea Populară, la un hotel din cartierul Mărăști din municipiul Cluj-Napoca.
Fostul președinte al PMP, Cristian Diaconescu, încearcă „un mecanism de angrenare politică” disperat pentru a rămâne relevant pe scena politică, inclusiv la Cluj, acuză lideri ai partidului.