TIFF

TIFF acordă 50 de acreditări pentru studenți. Cum poți intra în posesia lor?

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) acordă 50 de acreditări gratuite pentru studenți.

TIFF acordă 50 de acreditări gratuite pentru studenți. Cum poți intra în posesia lor? Sursă foto: Facebook/TIFF TIFF acordă 50 de acreditări gratuite pentru studenți. Cum poți intra în posesia lor? Sursă foto: Facebook/TIFF

 

 


Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) acordă 50 de acreditări pentru studenți care le asigură accesul la toate proiecțiile și evenimentele publice, cu excepția celor la care accesul se face doar pe bază de invitație nominală.

Studenții care vor să aplice pentru acreditare trebuie să completeze formularul de cerere și să-și creeze un cont personal pe platforma Eventival.  Vor fi luate în considerare numai cererile care respectă această modalitate de înregistrare și care sunt susținute de documentația necesară.


Solicitările de acreditare pot fi trimise până în data de 26 mai 2024 iar data limită a încheierii procesului de selecţie este 3 iunie 2024. Potrivit organizatorilor, acreditarea este valabilă  pe toată durata celei de-a 23-a ediţii TIFF (14-26 iunie 2024).

De asemenea, acreditările unt nominale și se vor ridica personal de la Biroul de acreditare TIFF, în baza actului de identitate, iar prioritate la selecție vor avea foști participanți la programul Let's Go Digital!, studenții de la film, multimedia și teatru.


CITEȘTE ȘI: 
TIFF.23 începe în forță cu o poveste despre răzbunare marca Luc Besson

Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiență cinematografică intensă și memorabilă.

Fondat în 2002, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România și unul dintre cele mai importante evenimente de gen din regiune, cu peste 100.000 de participanți la fiecare ediție. TIFF are loc anual în inima Transilvaniei, în Cluj-Napoca, un oraș modern, cu o istorie bogată. Din 2021, datorită TIFF, Cluj-Napoca face parte din rețeaua UNESCO City of Film.


Deschis marelui public, dar și profesioniștilor din industrie, Festivalul Internațional de Film Transilvania aduce pe ecrane la fiecare ediție, timp de 10 zile, peste 250 de filme, cine-concerte și concerte, dar și evenimente conexe cum sunt expozițiile de artă sau întâlnirile dintre creatorii de film și public.

Festivalul Internațional de Film Transilvania a avut onorea de a primi pe covorul roșu câteva dintre cele mai importante personalități ale cinematografiei mondiale precum Nicolas Roeg, Wim Wenders, Sophia Loren, Alain Delon, Catherine Deneuve, Vanessa Redgrave, Claudia Cardinale, Nicolas Cage, Geraldine Chaplin, Fanny Ardant, Melissa Leo, Julie Delpy, Jacqueline Bisset, Todd Solondz, Istvan Szabó, Jiří Menzel, Claude Lelouch, Michael Radford și mulți alții, care au plecat mereu impresionați de TIFF.


Peste 150.000 de cinefili sunt așteptați anul acesta la Cluj-Napoca pentru festival, în sălile de cinema, dar și în spațiile outdoor și alternative. Numărul participanților a crescut constant în ultimii ai, TIFF atrăgând un număr tot mai mare de turiști români și străini în Transilvania. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi cine-concerte la TIFF.23: un film considerat pierdut, scurtmetrajele unui regizor canonic, un remake Dracula și jazz

abonare newsletter