TIFF

Premieră la TIFF.23 în Piața Unirii. Cinefilii vor putea viziona „Trei kilometri până la capătul lumii”.

Joi, 16 iunie, are loc premiera filmului „Trei kilometri până la capătul lumii” la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Joi, 16 iunie, are loc premiera filmului „Trei kilometri până la capătul lumii” la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF)| Foto: TIFF - Facebook Joi, 16 iunie, are loc premiera filmului „Trei kilometri până la capătul lumii” la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF)| Foto: TIFF - Facebook

 

 


Joi, 16 iunie, are loc premiera filmului „Trei kilometri până la capătul lumii” la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

 


La ora 21:45, în Piața Unirii va avea loc proiecția în aer liber a filmului „Trei kilometri până la capătul lumii”, realizat de Emanuel Pârvu.

Despre ce este filmul „Trei kilometri până la sfârșitul lumii”

Filmul spune povestea lui Adi, un adolescent în vârstă de 17 ani, dintr-un sat din Delta Dunării, care, prin eforturile părinților săi, învață la Tulcea. Venit acasă în vacanța de vară, Adi se simte bine alături de familia sa și de prietena lui cea mai bună, Ilinca.


Atunci când familia este confruntată violent cu un adevăr pe care nu îl pot nici înțelege, nici accepta, dragostea necondiționată pe care Adi ar trebui să o primească de la părinții săi dispare brusc, iar lui Adi îi rămâne o singură soluție, afirmă descrierea oficială a lungmetrajului.

Întregul program al festivalului poate fi descoperit pe site-ul oficial al Festivalului Internațional de Film Transilvania sau în aplicația oficială TIFF Official App


Cine este Emanuel Pârvu?

Emanuel Pârvu și-a început cariera de regizor de lung-metraje în anul 2017 cu filmul „Meda sau partea mai puțin fericită a lucrurilor”. Cu această producție, Pârvu a câștigat la Festivalul de film de la Sarajevo premiul pentru regie, iar Șerban Pavlu a câștigat premiul pentru cel mai bun actor.

Pe lângă regizorat, Emanuel Pârvu este și actor și scriitor de teatru și de film.


Articol scris de Aurel-Constantin Bîrliba

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Evenimentele SOLD-OUT care vor bucura cinefilii de la TIFF

Experiența din culisele TIFF: „Poate fi stresant, n-am să mint, dar îmi place foarte mult!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter