TIFF

Proiecție specială la TIFF! Meciul România – Belgia, de la EURO 2024, se vede în Piața Unirii.

Meciul de sâmbătă dintre România și Belgia, de la EURO 2024, va fi proiectat în Piața Unirii pe un ecran gigant de către organizatorii TIFF.

Meciul de sâmbătă dintre România și Belgia, de la EURO 2024, va fi proiectat în Piața Unirii pe un ecran gigant de către organizatorii TIFF| Foto: TIFF - Facebook Meciul de sâmbătă dintre România și Belgia, de la EURO 2024, va fi proiectat în Piața Unirii pe un ecran gigant de către organizatorii TIFF| Foto: TIFF - Facebook

 

 


Organizatorii TIFF au anunțat că meciul de la EURO 2024, România – Belgia, va fi proiectat în Piața Unirii. Intrarea va fi liberă iar meciul va începe la ora 22. 

 


Vor fi puse la dispoziție 2.000 de scaune, iar spectatorii sunt încurajați să vină în tricourile naționale, cu steaguri tricolore, pentru a crea o atmosferă de neuitat, dar și cu scaune pliabile. Este al doilea meci al Naționalei din grupele turneului final al Euro 2024, după succesul fulminant cu Ucraina, pe care a înfrânt-o cu 3-0. 

Publicația belgiană de sport Walfoot a scris ulterior că „au jucat un meci perfect, și-au anihilat complet adversarul. Presiunea pe băieții noștri e deja la maximum”. 


„Mulți dintre voi ne-ați cerut, așa că proiectăm meciul UEFA EURO 2024 România-Belgia în Piața Unirii, sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, cu intrare liberă. Punem 2,000 de scaune la dispoziție.

Hai cu tricoul naționalei, cu steaguri, să facem atmosferă faină!


Proiecția Sub cerul liber/Upon Open Sky (22 iunie) din Piața Unirii Open Air se mută de la ora 23:00 la Casa de Cultură a Studenților. În plus pentru doritori, facem o nouă proiecție de la ora 23:15 la Cinema Florin Piersic. Bilete disponibile pe https://tiff.eventbook.ro”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O tradiție confirmată: filmele românești rulează cu casa închisă la TIFF.23!

Victorie SUPERBĂ pentru România în primul meci din EURO 2024. Tricolorii au înscris 3 goluri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter