Timp Liber

Festivalul UNTOLD, nominalizat la „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards

Festivalul UNTOLD a fost nominalizat la „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards. Vezi până când îți poți vota festivalul favorit?

Festivalul UNTOLD  a fost nominalizat la „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards/ Foto: organizatori UNTOLD Festivalul UNTOLD a fost nominalizat la „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards/ Foto: organizatori UNTOLD

 

 


În fiecare an, organizatorii de festivaluri oferă mai mult decât un lineup, ei reușesc să ofere fanilor experiențe inedite. Nimic nu se compară cu senzația pe care o trăiești pe o mare arenă, la malul mării, în mijlocul unui oraș sau într-o cetate medievală, alături de grupul de prieteni. La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitați să-și voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar festivalul UNTOLD este nominalizat la cea mai importantă categorie „Best Major Festival”.

 


Încă din momentul lansării, în 2009, European Festival Awards s-a poziționat ca un eveniment care își propune să recompenseze inovația în industria de evenimente. În lista nominalizaților au fost incluse festivaluri europene care sunt implicate în acțiuni de sustenabilitate, caritabile sau sociale, dar și în proiecte care susțin dezvoltarea prin educație.

România, pe harta marilor evenimente la nivel global

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită festivalului UNTOLD, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume.


Festivalul UNTOLD este despre emoția de a fi prezent la fiecare capitol din această poveste, până la emoția creată de show-urile și producțiile vizuale impresionante, de numeroaselor personaje care dau culoare acestei experiențe. Timp de patru zile trăim împreună în aceast univers care creează un culoar între lumea reală și o lume fantastică, plină de personaje mitice și decoruri unice. Cei care reușesc să transforme zilele de festival în cele mai frumoase zile din an, creează momente memorabile care sunt răsplătite de fani cu un vot în singurul clasament european dedicat industriei de evenimente, European Festival Awards.

Și Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, este nominalizat la categoria „Best Major Festival”.


Procedura de vot pentru cea de-a 13-a ediție a European Festival Awards se încheie pe data de 30 noiembrie, ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în luna ianuarie 2024.

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD, e momentul să te implici în procedura de votare în European Festival Awards.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UNTOLD organizează târguri de Crăciun în București și în Cluj-Napoca

Cazări UNTOLD. Organizatorii pun la dispoziție fanilor primele pachete pentru ediția din 2024

Ultimele Stiri
abonare newsletter