Timp Liber

Programul pe zile la MASSIF 2024! Află când urcă pe scenă artiștii tăi preferați.

Mai sunt câteva zile până la festivalul MASSIF, ediția a 2-a, care se va ține în Brașov. Organizatorii au anunțat programul complet al artiștilor care vor urca pe scenă.

Ediția a 2-a a festivalului MASSIF va avea loc în perioada 14-17 martie. Sursă foto: Facebook/ BeMassif Ediția a 2-a a festivalului MASSIF va avea loc în perioada 14-17 martie. Sursă foto: Facebook/ BeMassif

 

 


Mai sunt câteva zile până la festivalul MASSIF, ediția a 2-a, care se va ține în Brașov, iar organizatorii au anunțat programul complet al artiștilor care vor urca pe scenă. 

Ediția a 2-a a festivalului MASSIF va avea loc în perioada 14-17 martie, în Poiana Brașov, iar organizatorii se așteaptă la mii de iubitori ai sportului de iarnă, dar și a muzicii și distracției. 


 

 


Joi, 14 martie, în prima zi de festival, fanii vor avea ocazia să-i vadă pe Mahmut Orhan și GORDO, iar iar lineup-ul este completat și de Wilkinson, HVNDS și Puya. De asemenea, în a doua zi, pe 15 martie, Shimza, belgianul Netsky și producătorul deep house Grigore vor oferi cea mai epică atmosferă. 

Sâmbătă, 16 martie, festivalierii vor petrece alături de personajul misterios Claptone, duo-ul britanic de drum & bass Chase & Status, australianul Dub FX alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști, britanicul Mr. Woodnote, HVMZA, dar și cele mai cunoscute nume din muzica românească, Deliric x Silent Strike și Killa Fonic.


​În ultima zi de festival, duminică, 17 martie, programul va începe de la ora 12:00, iar printre artiștii care vor încheia ultima zi de festival se numără cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers care vor aduce cea mai tare petrecere.

​Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Erika Isac, interpreta melodiei Macarena, vine la festivalul Massif de la Brașov

abonare newsletter