Timp Liber

Prognoza meteo, 29 martie. Temperaturi de vară la final de martie.

Vremea se va încălzi în toată țara, iar temperaturile vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii martie.

Temperaturi de vară la final de martie. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc Temperaturi de vară la final de martie. Sursă foto: Facebook/ Emil Boc

 

 


Vremea se va încălzi în toată țara, iar temperaturile vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii martie.

Maximele se vor situa, în general, între 17 și 24 de grade Celsius. Doar prin nordul țării și în zona montană vor fi înnorări și va ploua slab, potrivit meteoromania.ro


În Cluj maximele vor urca până la 20 de grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt reduse. Totodată, pe timpul nopții sunt așteptate 6 grade Celsius.

Începând de azi ne vom bucura de o vreme caldă și frumoasă, chiar dacă în nord și nord-vest vor fi intervale cu vânt puternic, ce va atinge viteze până la 50 - 70 km/h la rafală.  La prânz,  cele mai ridicate valori fiind așteptate în sud-vestul Olteniei și în nordul Bărăganului. 


Vremea caldă va continua și în primele zile din aprilie, când sunt așteptate temperaturi de până la 30°C și chiar mai mult în unele zone. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se încălzește în Cluj-Napoca! Maximele vor ajunge la 24 de grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter