Timp Liber

Viața scandaloasă a lui Grace Kelly. „Nimfomana de la Hollywood” a avut o aventură cu un bărbat din Timișoara

Grace Kelly a fost cunoscută ca cea mai frumoasă și sofisticată regină a gheții de la Hollywood, deși se zvonește că a avut o viață amoroasă destul de fierbinte, presărată cu multe picanterii și drame.

 

 


Datorită titlului regal, scandalurile lui Grace Kelly au fost în mare parte mascate și uitate, dar se pare că actrița a trăit momente de-a dreptul scandaloase.

 


În anii 1950, Grace Kelly a avut relații amoroase cu mulți dintre colegii ei de platou, care erau adesea căsătoriți și mult mai în vârstă decât ea. Pare că nu-i scăpa niciunul. Acest comportament este adesea legat de relația lui Kelly cu tatăl ei, care ar fi spus că nu se aștepta ca ea să devină mai mult decât o gospodină și a descris cariera ei de actriță ca fiind „puțin mai sus decât o prostituată”.

După ce s-a căsătorit cu Prințul Rainier III de Monaco, zvonurile despre aventurile ilicite ale lui Kelly au dispărut, fiind acum amintită pentru clasa sa socială. Desigur, sî devină prințesă nu a fost o mică realizare pentru Kelly, deoarece familia ei a trebuit să plătească o zestre de 2 milioane de dolari. Așadar, să fii prințesă nu e deloc ieftin.


Deși Kelly a apărut doar în 11 filme între 1951 și 1956, rămâne una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Cu toate acestea, memoriile despre ea nu oferă prea multe perspective asupra variantei ei romantice, ambițioase, oportuniste, ușor rebelă. Dar să nu uităm că rămâne și acea Grace Kelly care aproape și-a distrus cariera, pentru că viața nu a fost întotdeauna un basm pentru actriță.

Prima dragoste a lui Grace Kelly? Profesorul ei de actorie

Înainte de a se căsători cu Prințul Rainier III de Monaco, câștigătoarea premiului Oscar a avut, se pare, un trecut promiscuu, fermecând un număr mare de bărbați cu frumusețea ei.


În adolescență, Kelly a fost implicată într-o relație amoroasă cu profesorul ei de 30 de ani, Don Richardson, în timp ce studia la Academia Americană de Arte Dramatice din New York City. Kelly era, se pare, îndrăgostită nebunește de Richardson și chiar l-a prezentat părinților ei. Cu toate acestea, ei nu au aprobat profesorul de teatru, deoarece acesta era încă legal căsătorit, dar separat de soția sa.

A spus că și-a rupt himenul jucând hochei și a devenit prințesă

Înainte de nunta cu Prințul Rainier, Kelly ar fi pretins că este virgină, susținând că și-a rupt himenul jucând hochei pe teren în liceu. Și astfel a devenit Prințesa Grace de Monaco.


Vezi AICI lista bărbaților cu care s-a iubit Prințesa de Monaco și cine este bărbatul din Timișoara cu care a avut o aventură.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum a descoperit, de fapt, Anca Molnar că are o tumoră pe creier. Simptomul pe care l-a ignorat: „La început nu a dat importanță”

Ultimele Stiri
abonare newsletter