Timp Liber

Au mai rămas 4 zile până la UNTOLD! Află de unde îți ridici brățara și ce obiecte sunt interzise la festival.

Pregătirile sunt în toi pe Cluj Arena pentru UNTOLD. Au mai rămas doar 4 zile până la începerea festivalului.

Au mai rămas 4 zile până la UNTOLD | Foto: UNTOLD – captură video Facebook Au mai rămas 4 zile până la UNTOLD | Foto: UNTOLD – captură video Facebook

 

 


Organizatorii UNTOLD pregătesc cea de-a 9-a ediție a festivalului, desfășurată în perioada 8-11 august. Aceștia au postat un video pe pagina de Facebook în care fanii pot să observe că lucrările sunt în toi pe Cluj Arena.

Sistem de plată, check-in și acces la festivalul UNTOLD 2024

Organizatorii UNTOLD au prezentat detalii importante privind accesul la eveniment, sistemul de plată și sfătuiesc fanii să aleagă variantele de Check-in și Top-up online pentru a beneficia de un acces mai rapid în universul magic al festivalului.


Organizatorii subliniază că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot primi brățara de festival, pe baza unui abonament sau bilet de o zi, cu un cod de bare valid și o carte de identitate.

CITEŞTE ŞI
Sistem de plată, check-in și acces la festivalul UNTOLD 2024. Vezi de unde îți poți ridica brățara.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prieteni. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să-l transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze opțiunea de Transfer Bilet din contul său de Check-in și să completeze datele persoanei care va primi biletul.


Ce nu este permis în festival?

Nu este permis accesul în festival cu: substanțe interzise, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv DSLR-uri cu obiective detașabile, orice obiecte care în pot răni alți participanți.

Toți fanii sunt sfătuiți să consulte lista cu obiecte interzise și să nu dețină asupra lor astfel de obiecte în cadrul festivalul. Lista completă a obiectelor interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului. 


CITEŞTE ŞI
Programul pe zile la Untold 2024. Când vor urca pe scena principală a festivalului Lenny Kravitz și Swedish House Mafia.

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau un document echivalent și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea festivalului vor verifica în detaliu fiecare participant, iar orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi reținute la poartă, fără ca organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru acestea.


Porțile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, 8 august 2024la ora 16.00.  În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în festival se face între orele: 16.00 - 05.00.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se montează scena principală de la Untold 2024. Sistem de plată, check-in și acces la festival. VIDEO

Restricții temporare de circulație în timpul festivalului UNTOLD. Ce străzi vor fi închise?

Ultimele Stiri
abonare newsletter