Timp Liber

Se montează scena principală de la Untold 2024. Sistem de plată, check-in și acces la festival. VIDEO

În acest an, tărâmul magic Untold, festival care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, își va deschide porțile în perioada 8-11 august.

Se montează scena principală de la Untold 2024 | Foto: UNTOLD – captură video Facebook Se montează scena principală de la Untold 2024 | Foto: UNTOLD – captură video Facebook

 

 


În acest an, tărâmul magic UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, își va deschide porțile în perioada 8-11 august

 


Se montează scena principală de la Untold 2024

Organizatorii Untold au postat pe pagina de Facebook un video care arată că se montează scena principală pentru festival. 

Sistem de plată, check-in și acces la festival

Organizatorii UNTOLD au prezentat detalii importante privind accesul la eveniment, sistemul de plată și sfătuiesc fanii să aleagă variantele de Check-in și Top-up online pentru a beneficia de un acces mai rapid în universul magic al festivalului.


Organizatorii subliniază că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot primi brățara de festival, pe baza unui abonament sau bilet de o zi, cu un cod de bare valid și o carte de identitate.

CITEŞTE ŞI
Sistem de plată, check-in și acces la festivalul UNTOLD 2024. Vezi de unde îți poți ridica brățara.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prieteni. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să-l transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze opțiunea de Transfer Bilet din contul său de Check-in și să completeze datele persoanei care va primi biletul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Programul pe zile la Untold 2024. Când vor urca pe scena principală a festivalului Lenny Kravitz și Swedish House Mafia.

Restricții temporare de circulație în timpul festivalului UNTOLD. Ce străzi vor fi închise?

Transport public pe timp de noapte şi linii suplimentate, pe perioada Untold

abonare newsletter