Timp Liber

Cea mai provocatoare ținută la Untold 2024. O tânără a întors toate privirile pe Cluj Arena!

Prea provocatoare? Poartă sau nu lenjerie intimă? Sunt doar o parte din întrebările pe care le-a ridicat ținuta unei tinere venită joi după-amiaza la Untold.

O tânără a întors toate privirile pe Cluj Arena cu îmbrăcămintea ei. Foto: captură video Untold O tânără a întors toate privirile pe Cluj Arena cu îmbrăcămintea ei. Foto: captură video Untold

 

O blondă apetisantă coboară, joi, scările stadionului Cluj Arena iar la prima adiere de vânt fusta îi zboară dezvăluind mai mult decât trebuia. La prima impresie crezi că a confundat festivalul cu plaja, te gândești ce curajoasă trebuie să fie că și-a făcut apariția la Untold fără lenjerie intimă. Dar la o privire mai atentă aceasta există, doar că e minusculă. Cu siguranță la așa corp, fata nu are niciun dubiu că va întoarce toate privirile, ceea ce s-a și întâmplat.


O blondă a făcut ravagii cu îmbrăcămintea ei sumară în pirma zi de Untold. Foto: captură video Untold

Untold a început joi, 8 august, la Cluj Arena și aduce o nouă experiență alături de cele mai mari nume din industria muzicală: Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy, Tom Grennan și cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, FISHER, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Carl Cox, Black Coffee, Solumun și mulți alții. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UNTOLD 2024. Mii de fani au intrat pe tărâmul magic al festivalului. FOTO&VIDEO

Cei mai frumoși artiști britanici, DJ-i celebri și cei mai devotați fani Untold. Distracție târziu în noapte în prima zi de festival. FOTO/VIDEO

Cum va fi vremea la UNTOLD? Prognoza meteo pentru cele 4 zile de festival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter