Timp Liber

A fost la Cluj cel mai cunoscut Youtuber de călătorii din România: „Orașul de 5 stele cu cei mai faini români”

BackPackYourLife, considerat unul dintre cei mai cunoscuți YouTuberi de călătorii din România, a vizitat orașul Cluj-Napoca și a realizat un vlog în care a împărtășit impresiile sale despre acest oraș. În clip, acesta descrie Clujul ca fiind un „oraș de 5 stele” și îi laudă pe locuitorii orașului, considerându-i „cei mai faini români”.

BackPackYourLife, considerat unul dintre cei mai cunoscuți YouTuberi de travel din România, a vizitat orașul Cluj-Napoca| Foto: BackPackYourLife - Facebook BackPackYourLife, considerat unul dintre cei mai cunoscuți YouTuberi de travel din România, a vizitat orașul Cluj-Napoca| Foto: BackPackYourLife - Facebook

 

 


BackPackYourLife, pe numele său Cătălin Stănciulescu, a fost în Cluj-Napoca pentru a se întâlni cu următorii săi.

 


Acesta are două canale de YouTube, BackPackYourLife cu peste 600.000 de abonați și Cătălin Stănciulescu cu peste 50.000 de abonați.

În videoclipul postat despre Cluj-Napoca, Cătălin se află în Piața Unirii unde zeci de persoane au fost prezente pentru al cunoaște în realitate.


„De la Târgu Jiu am venit”, a zis una dintre persoanele aflate la meeting. 

Youtuber-ul a fost încântat de oamenii din Cluj, mai ales că în seara când se afla la o terasă din centrul orașului, un bărbat a venit la masa lui și i-a cântat la vioară.


„Așa este la Cluj”, a zis BackPackYourLife.

Acesta a fost uimit și de arhitectura orașului.


„Sunt clădiri pe care le vezi dinafară și evident, sunt clădiri istorice și intri și nu te aștepți la ce o să vezi. M-au fascinat acest tip de clădiri (…) Aici (Piața Muzeului - n.red.) totul este curat și luminos. Aveți un oraș frumos. Mă șochează cât de frumos este centrul și cât de minunate sunt luminile. Aici sunt foarte mișto și taximetriștii”, a adăugat Cătălin.

Cine este BackPackYourLife?

Cătălin Stănciulescu a lucrat ca și actor în serialul „Iubiri secrete” care s-a difuzat în 2011, iar în anul 2015 a decis să călătorească în toată lumea.

Printre țările vizitate de el se numără: Vietnam, Brazilia, Columbia, Peru, Thailanda, Ecuador, Indonezia, Filipine, Coreea de Sud, Norvegia, Nicaragua, Mexic, Cuba, El Salvador și Japonia.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Twenty One Pilots a postat un videoclip pe YouTube cu prima piesă cântată la Electric Castle. VIDEO

Clujul câștigă simpatie în ochii turiștilor străini. Vlogger britanic după o vizită în Cluj-Napoca: „Este mult mai ieftin ca în UK” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter