Timp Liber

Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj! Vizitatorii pot admira specii de fluturi exotici din zona Amazonului și a Asiei tropicale.

Grădina Botanică din Cluj-Napoca va găzdui o expoziție de fluturi vii din zona Amazonului și a Asiei tropicale.

Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj | Foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj | Foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook

 

 


Începând de vineri, 20 septembrie, și până pe 6 octombrie la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca va fi deschisă o expoziţie de fluturi vii, în sera de lângă Institutul Botanic.

 


Expoziția va putea fi vizitată zilnic între orele 10:00 și 16:00.

„În expoziție vor putea fi văzute 25 de specii de fluturi exotici, preponderent din zona Amazonului și a Asiei tropicale. Expoziția are loc în perioada 20 septembrie – 6 octombrie 2024, între orele 10:00-16:00, în sera de lângă Institutul Botanic. Orele de vizitare sunt astfel alese pentru ca fluturii să fie în perioada de maximă activitate. De luni până vineri, între orele 10:00-13:00 au prioritate grupurile organizate (15-25 persoane), pe bază de programare în avans cu cel puțin o zi înaintea vizitei. Ultima intrare în expoziție se face la ora 15:45”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Explozie de culori. Hibiscus și canna la Grădina Botanică din Cluj. FOTO

„Mica Olandă” a Clujului. Peste 170 de soiuri de lalele „împodobesc” aleile Grădinii Botanice - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter