Timp Liber

Activități de weekend. Începe Festivalul Silvoiței din comuna Vultureni.

O nouă ediție a Festivalului Silvoiței are loc weekend-ul acesta la Vultureni. Participanții sunt așteptați cu zeci de activități pentru copii, mâncare preparată de localnici și silvoiță făcută „live”.

O nouă ediție a Festivalului Silvoiței are loc weekend-ul acesta la Vultureni | Foto: monitorulcj.ro O nouă ediție a Festivalului Silvoiței are loc weekend-ul acesta la Vultureni | Foto: monitorulcj.ro

 

 


A șasea ediție a Festivalului Silvoiței are loc în acest weekend în satul Băbuțiu, comuna Vultureni din județul Cluj. 

 


Participanții pot încerca preparatele tradiționale preparate de localnici și pot asista la prepararea silvoiței, produsul căruia îi este dedicat întregul eveniment. De asemenea, pofticioșii pot duce preparate tradiționale, achiziționate de la producători locali.

Evenimentul reprezintă o ocazie unică pentru cei mici de a experimenta aventura vieții la sat, în cadrul mai multor activități dedicate acestora.


Activități pentru toate vârstele

Festivalul oferă ocazia vizitatorilor de a se bucura de activități diverse. Printre cele mai atractive se numără:

  • Escaladă și tiroliană
  • Călărie
  • Trageri cu arcul
  • Concursurile cu premii locale, unde participanții se pot întrece în competiții amuzante, precum săritul cu sacul, alergatul pe baloți sau concursuri cu roaba. Toate acestea sunt organizate pe categorii de vârstă, iar câștigătorii vor fi recompensați cu produse tradiționale din zonă.

De asemenea, participanții vor putea lua parte la un atelier de modelat lut. Cei interesați pot învăța să modeleze lutul în forme interesante și să descopere tainele acestui meșteșug tradițional. Totodată, un atelier de pictură liberă va fi deschis pentru toți cei care doresc să-și exprime creativitatea pe pânză.


Activitățile din festival | Sursa: La Vultureni - Facebook

Biletele costă 36,75 de lei pentru adulți și 21 de lei pentru seniori și copii peste 7 ani, fiind disponibile online. Biletele pot fi achiziționate și de la locul evenimentului, dar la un preț mai ridicat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Silvoiță, măgari și fluturi. Ce i-a adus sâmbătă pe sute de clujeni la Băbuțiu? FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter