Timp Liber

Dezvăluiri despre identitățile secrete ale prințului William și prințesei Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton, cunoscuți oficial ca Prințul și Prințesa de Wales, au o viață plină de protocoale și obligații regale. Dar ce se întâmplă când vor să scape de toată această atenție și să trăiască, măcar pentru scurt timp, ca niște oameni obișnuiți?

Prințul William și Kate Middleton folosesc diverse nume false pentru a-și păstra intimitatea. Foto: Prince William and Kate Middleton Unofficial Fanpage / Facebook Prințul William și Kate Middleton folosesc diverse nume false pentru a-și păstra intimitatea. Foto: Prince William and Kate Middleton Unofficial Fanpage / Facebook

 

 


Conform unor surse apropiate cuplului regal, cei doi recurg la tactici ingenioase pentru a-și păstra intimitatea.

 


Nume false pentru momente de normalitate

Robert Jobson, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți despre familia regală britanică, dezvăluie în cea mai recentă biografie a sa, „Catherine, Prințesă de Wales", câteva dintre secretele cuplului princiar. Potrivit acestuia, William și Kate folosesc frecvent nume false atunci când fac rezervări la hoteluri sau restaurante.

„Uneori se înregistrau la hoteluri folosind numele de dl și dna Smith", scrie Jobson, adăugând ironic că „fără îndoială, acest lucru nu păcălea pe nimeni". Totuși, gestul arată dorința cuplului de a se bucura de momente de normalitate, departe de ochii presei și ai publicului, relatează Il Messaggero.


O tradiție începută în studenție

Interesant este că această practică nu este nouă pentru William.

CITEȘTE ȘI:
Kate Middleton suferă de cancer. Prințesa de Wales a Marii Britanii urmează un tratament cu chimioterapie preventivă.

Încă din perioada studiilor la Universitatea St. Andrews, viitorul rege al Marii Britanii prefera să fie cunoscut printre colegi ca „Steve". Jobson explică: „A decis să folosească pseudonimul Steve, într-o încercare bizară de a trece neobservat".


Vacanțe sub acoperire

Jurnalistul Andrew Morton aduce și el informații suplimentare în biografia sa despre cuplul princiar. El povestește cum, în timpul unei vacanțe în Seychelles, William și Kate au ales să se prezinte drept Martin și Rose Middleton. Această escapadă a avut loc imediat după zvonurile despre o posibilă despărțire a cuplului, făcând și mai important pentru ei să se ascundă de atenția nedorită.

Coduri de securitate pentru protecție maximă

Dar lucrurile merg și mai departe. Pentru echipele lor de securitate, William și Kate au fost cunoscuți la un moment dat drept Danny Collins și Daphne Clark. Aceste nume de cod, ambele având aceleași inițiale ca și titlurile lor de Duce și Ducesă de Cambridge, erau menite să le asigure un nivel suplimentar de protecție și anonimat.


O viață dublă între regalitate și normalitate

Dezvăluirile oferă o perspectivă fascinantă asupra vieții unuia dintre cele mai urmărite cupluri regale din lume. În ciuda statutului lor, William și Kate par să tânjească după momentele simple ale vieții de zi cu zi, pe care majoritatea dintre noi le considerăm de la sine înțelese.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum a adus Kate Middleton zâmbetul pe buzele unui băiat bolnav de leucemie în stadiu terminal

Ultimele Stiri
abonare newsletter