Timp Liber

Seniorii au intrare gratuită la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Tururi ghidate și artefacte.

Pe 1 octombrie, Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca marchează „Ziua Internațională a Seniorilor” prin „Ziua Porților Deschise” pentru acești vizitatori! Pensionarii beneficiază de intrare gratuită.

Grădina Botanică din Cluj-Napoca | Foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook Grădina Botanică din Cluj-Napoca | Foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook

 

 


Pensionarii vor avea, marţi, 1 octombrie, intrare gratis la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

 


Seniorii vor avea nevoie de un act care să ateste acest lucru.

CITEŞTE ŞI
Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj! Vizitatorii pot admira specii de fluturi exotici din zona Amazonului și a Asiei tropicale.

„Pe 1 octombrie, Grădina Botanică «Alexandru Borza» celebrează «Ziua Internațională a Seniorilor» prin organizarea «Zilei Porților Deschise» pentru acești vizitatori! Pensionarii se bucură de intrare gratuită (pe baza prezentării unui act doveditor). Cu ocazia acestui moment special, vă invităm să participați la tururile ghidate cu tema «Cultura se împletește cu Natura». Împreună vom explora minunatele artefacte istorice și splendidele plante de toamnă din Grădina Botanică. Punctul de întâlnire pentru tururile din 1 octombrie este la intrarea în grădină, la orele 10:00, 12:00 și 14:00. Ne va face mare plăcere să vă avem alături!”, au transmis reprezentanții grădinii botanice.


De asemenea, programul de vizitare va fi modificat: între orele 9:00 și 19:00 pentru Grădina Botanică și între 9:00 și 17:00 pentru Serele Mari. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Explozie de culori. Hibiscus și canna la Grădina Botanică din Cluj. FOTO

„Mica Olandă” a Clujului. Peste 170 de soiuri de lalele „împodobesc” aleile Grădinii Botanice - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter