Timp Liber

Expoziţie de fluturi la Grădina Botanică din Cluj. Ultimul weekend în care poate fi vizitată.

Ultimul weekend în care poate fi vizitată expoziţia de fluturi de la Grădina Botanică din Cluj-Napoca.

Expoziţie de fluturi la Grădina Botanică din Cluj | Foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook Expoziţie de fluturi la Grădina Botanică din Cluj | Foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca Universitatea Babeș-Bolyai - Facebook

 

 


Weekend-ul 5-6 octombrie este ultimul în care poate fi vizitată expoziţia de fluturi de la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca. 

 


„Este ultima ocazie din acest an să admirați fluturii la Grădina Botanică! Expoziția este deschisă între orele 10:00 și 16:00, așa că vă așteptăm să vă bucurați de această experiență specială. Nu ratați nici florile de toamnă în plină splendoare, precum Crocus banaticus (plantă din regiunea carpatică), Sternbergia lutea (cu distribuție din sudul Europei până în Asia Centrală) și să admirați rodiile (fructele de Punica granatum, cu origine în Asia de SV și Centrală), în Sectorul Sistematic”, au transmis reprezentanţii Grădinii Botanice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj! Vizitatorii pot admira specii de fluturi exotici din zona Amazonului și a Asiei tropicale.

Explozie de culori. Hibiscus și canna la Grădina Botanică din Cluj. FOTO

„Mica Olandă” a Clujului. Peste 170 de soiuri de lalele „împodobesc” aleile Grădinii Botanice - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter