Timp Liber

Un fost manager de 90 de ani îi dă 200.000 de euro iubitei sale, cu 50 de ani mai tânără. Fiica sa află și o dă în judecată.

Un caz neobișnuit de dragoste târzie a ajuns în atenția autorităților din Rimini, Italia.

Un italian de 90 de ani a cheltuit 200.000 de euro pe iubita sa de 42 de ani, declanșând o anchetă pentru posibilă exploatare. Foto: pexels.com Un italian de 90 de ani a cheltuit 200.000 de euro pe iubita sa de 42 de ani, declanșând o anchetă pentru posibilă exploatare. Foto: pexels.com

 

 


Un fost manager în vârstă de 90 de ani a cheltuit aproximativ 200.000 de euro pe iubita sa de 42 de ani, stârnind îngrijorarea familiei și ducând la o anchetă pentru posibilă exploatare a unei persoane vulnerabile.

 


Potrivit Corriere di Bologna, relația dintre cei doi a început cu 20 de ani în urmă, când femeia, pe atunci în vârstă de 22 de ani, lucra ca barmaniță. Bărbatul, deja pensionar la 70 de ani, s-a îndrăgostit de ea, iar povestea lor de dragoste a continuat timp de două decenii.

Iubire scumpă la Rimini: Bărbat de 90 de ani cheltuie 200.000 de euro pe iubita cu 50 de ani mai tânără

De-a lungul anilor, bătrânul, un fost antreprenor înstărit, i-a oferit iubitei sale numeroase cadouri, împrumuturi și a cheltuit sume considerabile pentru călătorii împreună. Chiar și după ce relația intimă s-a încheiat, iar femeia s-a căsătorit și a avut copii, legătura dintre ei s-a păstrat, bărbatul considerând-o încă parte din familia sa.


CITEȘTE ȘI:
Prima cină în noua casă se transformă în ultimul capitol al vieții unei tinere artiste

Situația a luat o turnură dramatică când fiica bătrânului a aflat despre cheltuielile exorbitante și a depus o plângere împotriva tinerei femei. Ca urmare, carabinierii au blocat conturile bancare ale ambilor implicați.

Avocatul Maurizio Ghinelli, care o reprezintă pe tânăra femeie, susține că a fost vorba de o relație autentică bazată pe afecțiune


200.000 € pentru iubire: Povestea fostului manager italian și a iubitei sale de 42 de ani

El afirmă că recent, bătrânul a decis să ofere iubitei o „indemnizație de adio" de 50.000 de euro pentru a pune capăt definitiv relației. Însă, înainte ca această sumă să fie transferată, autoritățile au intervenit și au blocat tranzacția.

Pe de altă parte, familia bărbatului susține că bărbatul a fost orbit de pasiune și a devenit o țintă ușoară pentru presupusa profitoare.


Ancheta în curs va trebui să stabilească dacă bătrânul a fost pe deplin conștient de acțiunile sale financiare sau dacă a fost manipulat, scrie Corriere di Bologna.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cât durează (cu adevărat) dragostea? Explicație științifică

Ultimele Stiri
abonare newsletter