Timp Liber

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Planta din care este făcut acest cea a fost folosită în trecut în tratamentele naturale împotriva ciumei. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii.

Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile și luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii

 

 


Ceaiul care ameliorează durerile de cap este ceaiul de lavandă. Acest ceai este recomandat de medici datorită numeroaselor proprietăți care ne ajută corpul să treacă mai ușor peste sezonul rece. 

 


Potrivit csid.ro, în medicina budistă şi tibetană se foloseşte pentru tratarea psihozelor şi a nebuniei, iar în Europa şi America se întrebuinţează pentru combaterea anxietăţii şi a insomniei.

Levănțica este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale și face parte din lista celor mai folosite condimente, mirodenii și ierburi aromatice din România.


Ceaiul care ameliorează durerile de cap. Tratează insomniile

Ceaiul de lavandă, ceaiul care combate durerile de cap. Acest ceai are mai multe proprietăți, printre care le amintim pe cele sedative, antiseptice, antispastice, relaxante, analgezice și diuretice.

Datorită proprietății sale sedative, specialiştii recomandă consumul de ceai de lavandă la apariţia primelor simptome ale durerilor de cap.


În cazul în care durerile de cap sunt frecvente este indicată o linguriţă de pulbere de levănţică pe care persoana trebuie să o ţină sub limbă cinci minute, apoi să o înghită cu ceai călduţ. Tot datorită rolului să sedativ și calmant, ceaiul de lavandă reduce tensiuniile nervoase și relaxează organismul.

CITEȘTE ȘI:


Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita și previne răceala și gripa

Simptomul care apare la persoanele care suferă de cancer. La ce trebuie să fii atent

Ceaiul care combate durerile de cap. Luptă împotriva infecțiilor bacteriene de la nivelul pielii

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, ceaiul de lavandă, ceaiul care combate durerile de cap, luptă împotriva infecțiilor bacteriene și fungice de la nivelul pielii. Pe uz extern ceaiul de lavandă se utilizează pentru tratarea mai multor probleme care apar la nivelul pielii, precum răni, acnee, arsuri și micoze.

Totodată, limonenul și alcoolul perilic pot să combată anumite forme de cancer în fază incipientă.

Pe lângă beneficii, ceaiul de lavandă are și contraindicații. Consumat în exces poate provoca iritații cutanate, vărsături și senzație de greață.

 

CITEȘTE ȘI:

Planta numită „hrana regilor”, cu multe beneficii pentru organism. Combate cancerul și diabetul

Băutura care scade tensiunea arterială în 45 de minute! Ajută la circulația sângelui și te scapă de grăsimi

abonare newsletter