Timp Liber
Alimentul la care trebuie să renunți pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen
Alimentul la care trebuie să renunți pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen. Sfaturile unui cunoscut medic din Marea Britanie.
Alimentul la care trebuie să renunți pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen
Dr. Michael Mosley, jurnalist, medic și autor al unor cărți de dietă a vorbit despre alimentați și alimentul la care trebuie să renunți pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă.
Doctorul Michael Mosley este cunscut pentru sfaturile sale de slăbire în mediul online. El este creatorul The Fast 800, o dietă care ajută oamenii să slăbească rapid.
Grăsimea de pe abdomen, o problemă și pentru slabi
Doctorul Mosley a explicat că acest tip de grăsime este printre cele mai importante și cel mai greu de redus.
„Chiar și cei mai slabi oameni pot avea grăsime pe burtă. De multe ori, abdomenul este cel mai periculos loc unde se poate stoca grăsimea.
CITEȘTE ȘI:
Leguma cu beneficii pentru inimă. Îmbunătățește vederea, are proprietăți anti-cancer și protejează vasele de sânge
Fructul care previne oboseala și insomnia. Reduce riscul de astm, cancer și are multe beneficii pentru organism
Doctorul Mosley a continuat explicând că și celulele adipoase din adâncul abdomenului – cunoscute și sub denumirea de „grăsime viscerală” – sunt reticente în a renunța la depozitul lor de energie.
Un singur aliment ne poate scăpa de grăsimea de pe abdomen
Doctorul Mosley a avertizat că un singur aliment eliminat din dieta zilnică poate produce adevărate miracole.
El a afirmat: „Pentru a avea un impact serios asupra grăsimii de pe abdomen, trebuie să renunțați la alimentele cu un conținut mare de zahăr”, a declarat Mosley.
Doctorul a mai adăugat că un număr mare de gustări și băuturi considerate dietetice sunt bogate în zahăr și vândute ca alimente dietetice, deoarece nu au foarte multe grăsimi.
Doctorul Mosley le-a recomandat celor care vor să slăbesc să evite aceste gustări „dietetice” și să-și limiteze consumul de alimente sau băuturi care conțin mai mult de cinci la sută zahăr la „nu mai mult de două ori pe săptămână”.
CITEȘTE ȘI: