Actualitate

Primul animal din istorie care adoptă un alt animal. E vorba despre cel mai bogat câine din lume

Cine ar fi crezut că cel mai bogat câine din lume va fi cel care va oferi o a doua șansă la viață unui pui de câine lup abandonat? O poveste emoționantă, care ne duce dincolo de basme, a avut loc recent, demonstrând că iubirea și compasiunea pot trece orice barieră.

Cel mai bogat câine din lume a adoptat un alt animal. Foto: Dog is Human / X Cel mai bogat câine din lume a adoptat un alt animal. Foto: Dog is Human / X

 

 


Gunther VI, cel mai bogat câine din lume, este primul animal din istorie care a adoptat un alt animal! Câinele a adoptat-o pe Cindy, un pui de câine lup în vârstă de aproape un an, salvată dintr-o situație de maltratare și izolare.

 


Docilă și adorabilă, avea o familie primitoare și totul părea să meargă bine, până când, la un moment dat, cuplul care o îngrijea a avut un copil și a decis să o închidă într-un colț, într-o pivniță întunecată. 

Părea o soartă tristă pentru puiul de câine lup, până când Asociația Gaia Animali & Ambiente a intervenit și a luat-o în adăpost, a scris agenția ANSA.


Miracol canin: Un pui salvat găsește o casă luxoasă alături de cel mai bogat câine din lume

Soarta lui Cindy părea în continuare incertă la adăpost până când, după un anunț al asociației, au intervenit cei care gestionează proprietatea celui mai bogat animal din lume, Günther VI.

CITEȘTE ȘI:
Cățel norocos. A călătorit 100 de km spre Cluj, ascuns sub capota unei mașini și a scăpat teafăr.

Și astfel, Cindy și-a găsit „prințul fermecător”, transformând în realitate ceea ce se întâmplă de obicei în basme.


Dragoste dincolo de statut: Gunther VI, simbol al generozității și compasiunii

Günther VI, care locuiește într-o vilă din Toscana, este cel mai bogat animal de companie din lume, situându-se înaintea Oliviei Benson, pisica lui Taylor Swift, și a  câinilor lui Oprah Winfrey. 

În prezent, Günther VI deține un iaht, o vilă în Bahamas, un BMW și mai multe proprietăți în Italia, 27 de angajați (inclusiv un șofer personal, un bucătar și un antrenor personal) și o avere amețitoare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Miracol la 3.000 de kilometri: Mishka, câinele dispărut, se reunește cu familia

abonare newsletter