Sănătate

Cele 2 alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a slăbit 35 de kilograme în 2 luni

Nicoleta Luciu este nevoită să țină o cură draconică pentru a se bucura de silueta pe care o afișează. Află în ce constă această dietă bazată pe două alimente ieftine.

 

 


Nicoleta Luciu s-a remarcat întotdeauna prin frumusețea și formele ei voluptoase, care au plasat-o în top-ul celor mai dorite femei din România, însă vedeta este nevoită să țină o cură draconică pentru a se bucura de silueta pe care o afișează. 

Dieta Nicoletei Luciu nu este recomandată tuturor femeilor, ci doar celor perfect sănătoase, care nu se confruntă cu probleme de sănătate.


La trei luni după ce a adus pe lume primul ei băiat, Zsolt Jr (2008), vedeta a slăbit 30 de kilograme în 45 de zile, iar în 2011, după ce a născut tripleții, pe Kim, Kevin și Karoly, vedeta a slăbit 35 de kilograme în două luni. Dieta Nicoletei Luciu constă în consumul a două preparate simple.

Cu toate că este simplă, în același timp este și drastică, motiv pentru care nu se recomanda tuturor, ci doar femeilor sănătoase.


Dieta cu care a slăbit Nicoleta Luciu: ce presupune meniul?

Acest regim alimentar este unul slab caloric, care presupune consumul a 1000-1500 de calorii pe zi, iar condițiile sunt să nu amesteci carnea cu carbohidrații și lactatele să nu fie excluse din dietă. Zilnic trebuie să ai cinci mese pe zi care să arate astfel… Continuarea articolului e AICI: Cum a reușit Nicoleta Luciu să scape de 35 de kilograme în doar două luni. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
 

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care pune piedică poftei de dulce și ajută la slăbit. 3 lingurițe pe zi sunt de ajuns!

Ceaiul care reduce colesterolul și poate înlocui cafeaua. E numai bun pentru slăbit sănătos!

Ultimele Stiri
abonare newsletter