Actualitate

Zeci de permise de conducere reținute de polițiștii clujeni, în ultimele zile

Polițiștii au aplicat amenzi și au reținut zeci de permise de conducere, în ultimele zile, pe drumurile din județul Cluj.

Polițiștii au aplicat amenzi și au reținut zeci de permise de conducere, în ultimele zile  Foto: Facebook/ Poliția Română Polițiștii au aplicat amenzi și au reținut zeci de permise de conducere, în ultimele zile Foto: Facebook/ Poliția Română


 

În perioada 9-11 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au efectuat mai multe controale pe principalele sectoare de drum din județ, în scopul prevenirii reducerii riscului rutier și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.


Conform IPJ Cluj, în urma activităților desfășurate au fost aplicate 607 sancțiuni contravenționale, dintre care 560 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Au fost efectuate aproximativ 400 de testări cu aparatul etilotest, iar 303 conducători auto au fost interceptați de polițiști pentru încălcarea regimului legal de viteză, fiind sancționați contrvențional.


Polițiștii au dispus reținerea a 83 de permise de conducere, dintre care 45 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 29 pentru alte abateri. Totodată, au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


 

CITEȘTE ȘI:

Șoferi beți la volan, pe drumurile din Cluj. Polițiștii le-au făcut dosare penale.

Șoferi beți, drogați sau cu permisul suspendat, prinși pe drumurile din Cluj

Inconștiență la volan! Șoferi BEȚI sau FĂRĂ PERMIS, prinși pe drumurile din Cluj

Etichete: amenzi soferi alcool
abonare newsletter