Actualitate

Familie devastată. Fiica lor moare la 15 ani, după decesul fraților ei

O tragedie de nedescris a lovit din nou o familie care trecuse deja prin suferințe inimaginabile. După ce își pierduseră doi dintre băieți, acum și fiica lor de 15 ani s-a stins.

Molly este al treilea copil al familie care moare într-un accident de mașină. Foto: longfordleader.it Molly este al treilea copil al familie care moare într-un accident de mașină. Foto: longfordleader.it

 

 


Tragedie de familie în Irlanda. Doliul a lovit din nou familia la sfârșitul săptămânii trecute, când Molly, cel mai mic copil, a murit în urma unui accident. Avea 15 ani și își pierduse deja frații de 13 și 16 ani în accidente. 

 


Trei frați adolescenți, fericiți, dar uniți de o soartă tragică care i-a făcut să moară pe drum, la ani distanță, în trei accidente rutiere separate. Este povestea sfâșietoare a trei frați irlandezi din comitatul Wicklow.

Cea mai recentă tragedie care s-a abătut asupra familiei a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când fiica lor cea mică, Molly, a murit la vârsta de 15 ani, în urma unui accident. 


Adolescentă de 15 ani moartă într-un accident rutier 

Înaintea fetei de 15 ani, fratele mai mare a murit într-un accident de mașină în septembrie 2007, la vârsta de 13 ani. Conform Irish Independent, părinții fetei pierduseră apoi un alt fiu, în vârstă de 16 ani, care a murit în mai 2016 într-un alt accident. O succesiune de tragedii care a șocat întreaga comunitate.

Molly era pasageră într-o mașină condusă de un alt adolescent care a fost arestat de poliție. Primele date au arătat că mașina s-a răsturnat.


Tânăra este a treia din familie care își pierde viața pe drumuri

Poliția a făcut apel la posibili martori ai coliziunii și a cerut oamenilor să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a reconstitui evenimentele.

CITEȘTE ȘI:
Tragedie de nedescris. O fetiță de 10 luni moare după ce înghite înălbitor

Molly este cea de-a 70-a persoană care își pierde viața pe drumurile irlandeze în acest an, cu 17 mai multe decât anul trecut. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Destin zdrobit. Micuța Sabreen, născută din pântecele mamei sale ucise, a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter