Actualitate

Îmbolnăvirea lui Piersic, exploatată politic. Politicienii fac pelerinaje la patul „bolnavului-comoară națională”.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și premierul Marcel Ciolacu l-au vizitat duminică la Spitalul Foișor pe actorul Florin Piersic.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a ajuns, duminică, la Spitalul Foișor, unde este internat actorul Florin Piersic/ Foto: arhivă PSD Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a ajuns, duminică, la Spitalul Foișor, unde este internat actorul Florin Piersic/ Foto: arhivă PSD

 

 


Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a ajuns, duminică, la Spitalul Foișor, unde este internat actorul Florin Piersic.

 


Totodată, și Premierul Marcel Ciolacu a ajuns, tot în această zi, la spitalul Spitalul Foișor, pentru a-l vizita pe actor.

Acesta ar fi spus că nu are nimic nou de declarat despre starea actorului. De asemenea, Alexandru Rafila ar fi spus că nu se pune problema unui transfer.


„Nu (am date noi despre starea lui Florin Piersic- n.red.). Când avem, spunem. Deocamdată discutăm de stabilizarea pacientului ”, a spus Rafila la intrarea în spital.

CITEȘTE ȘI:
„Ocaua mică” a medicinii românești. Oamenii de rând mor în chinuri, pentru vedete plătim avioane! La propriu!!!

Tot duminică, premierul Marcel Ciolacu a mers să îl viziteze pe actor, însă nu a oferit declarații. Sâmbătă, managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu a explicat că maestrul este cooperant, activ și chiar s-a ridicat în picioare la marginea patului.


„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, s e arată într-un comunicat de presă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bolnavii de la Spitalul Foișor, alungați din spital pentru a face loc lui Florin Piersic

Un avion SMURD, retras de la cel mai mare exercițiu militar NATO din Europa, ca să îl ducă pe Piersic la București

Ultimele Stiri
abonare newsletter