Actualitate

Bolnavii de la Spitalul Foișor, alungați din spital pentru a face loc lui Florin Piersic

Nomenklatura PSD îi oferă tratament preferențial lui Florin Piersic și face spectacol în timp ce pacienții obișnuiți sunt dați deoparte.

Nomenklatura PSD îi oferă tratament preferențial lui Florin Piersic și face spectacol în timp ce pacienții obișnuiți sunt dați deoparte/ Foto: PSD Nomenklatura PSD îi oferă tratament preferențial lui Florin Piersic și face spectacol în timp ce pacienții obișnuiți sunt dați deoparte/ Foto: PSD

 

 


Nomenklatura PSD îi oferă tratament preferențial lui Florin Piersic și face spectacol în timp ce pacienții obișnuiți sunt dați deoparte: însuși premierul Ciolacu a cerut să fie informat de soarta actorului, potrivit defapt.ro

 


Conform sursei citate anterior, Nomenklatura PSD îi oferă tratament preferențial lui Florin Piersic în timp ce pacienți de la Spitalul Foișor au fost alungați.

„Premierul Marcel Ciolacu a cerut să fie informat despre starea marelui actor, un simbol al României”, a scris site-ul postului România TV.


Florin Piersic a fost plimbat între patru spitale în decurs de o săptămână. Inițial, el a fost internat în două spitale din Cluj, ca urmare a unei infecții la genunchi urmată de complicații cardiace. Ulterior, a fost mutat în Capitală cu un avion SMURD care participa la un exercițiu NATO în Ungaria, dar a fost scos din dispozitiv.

CITEȘTE ȘI:
„Ocaua mică” a medicinii românești. Oamenii de rând mor în chinuri, pentru vedete plătim avioane! La propriu!!!

Într-un final, Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor.


Pe pagina de Facebook a ministerului Sănătății se afirmă că pacienții de la Foișor au fost dați deoparte pentru a-i face loc lui Florin Piersic. Ministerul nu a răspuns la acest mesaj.

„Jurnaliștii care sunt la Foișor ar trebui să pună întrebarea, câte programări la operații au fost anulate ca să îl preia pe Florin Piersic? Câți oameni care au stat la rand și au venit din alte județe să fie operați acolo, au suferit această nedreptate? Spitalul Foișor nu e un spital de urgență, acolo se fac programari cu luni inainte. Am o prietenă care acum ceva vreme a fost programată la operație, paraplegica fiind, iar in ziua respectivă a venit urgența cu ordin de la minister și au amânat-o pe a doua zi, dar pe alți pacienți i-au trimis acasă!!!!”, a scris Bianca Ghiorghiu.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Florin Piersic nu s-a infectat în spitale. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: „Starea sa este stabilă și nu putem discuta de o infectare în cursul procedurilor medicale”.

Un avion SMURD, retras de la cel mai mare exercițiu militar NATO din Europa, ca să îl ducă pe Piersic la București

Ultimele Stiri
abonare newsletter