Actualitate

Pericol public pe patru roți! Un bărbat a fost prins cu alcoolemie de peste 1 la mie pe strada Tăuțului, comuna Florești.

Un bărbat a fost prins în timp ce conducea mort de beat pe strada Tăuțului din comuna Florești.

Pericol public pe patru roți! Un bărbat a fost prins cu alcoolemie de peste 1 la mie. Sursă foto: Pixabay.com Pericol public pe patru roți! Un bărbat a fost prins cu alcoolemie de peste 1 la mie. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Pe 14 mai, în jurul orei 21:00, un bărbat a fost depistat de polițiști în timp ce conducea mort de beat pe strada Tăuțului din comuna Florești. 

Din verificările efectuate de polițiști, șoferul, în vârstă de 41 de ani, ar fi acroșat un parapet metalic, la intersecția cu strada Crizantemelor, ulterior continuându-și deplasarea.


„La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a informat IPJ Cluj. 

CITEȘTE ȘI:

Inconștiență! Clujean prins la volan cu alcoolemie de peste 1 la mie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter