Actualitate

Inconștiență! Clujean prins la volan cu alcoolemie de peste 1 la mie.

Un clujean a fost prins în timp ce conducea mort de beat. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

Un clujean a fost prins în timp ce conducea mort de beat/ Foto: pixabay.com Un clujean a fost prins în timp ce conducea mort de beat/ Foto: pixabay.com

 

 


Un șofer din Cluj-Napoca a fost oprit în trafic de polițiști pentru un control de rutină, în Beclean. 

 


Clujeanul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a indicat o alcoolemie mare.

„La data de 26 februarie a.c., poliţiştii din Beclean care desfăşurau activităţi de monitorizare şi control trafic au depistat şi oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe Drumul Naţional 17D, prin localitatea Piatra.


La volan a fost identificat un bărbat de 41 de ani din Cluj-Napoca care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările în cauză vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud, citat de Agerpres.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferi băuți, drogați sau fără permis, prinși pe drumurile din Cluj. Un tânăr a fost prins cu substanțe interzise în mașină.

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Dej era băut. Ce spune Poliția?

Ultimele Stiri
abonare newsletter