Actualitate

10.000 de rățuște s-au întrecut pe Someș. Emil Boc: „Cea mai amuzantă și colorată competiție din oraș” - VIDEO

10.000 de rățuște s-au întrecut pe Someș în „cea mai amuzantă și colorată competiție din oraș”.

Un club de caritate a organizat, sâmbătă, 1 Iunie, cea mai amuzantă întrecere acvatică din Cluj-Napoca în scopul strângerii de fonduri necesare pentru reabilitarea sălii de așteptare și modernizarea a 10 saloane din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”/ Foto: Emil Boc - Facebook Un club de caritate a organizat, sâmbătă, 1 Iunie, cea mai amuzantă întrecere acvatică din Cluj-Napoca în scopul strângerii de fonduri necesare pentru reabilitarea sălii de așteptare și modernizarea a 10 saloane din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”/ Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Un club de caritate a organizat, sâmbătă, 1 Iunie, cea mai amuzantă întrecere acvatică din Cluj-Napoca în scopul strângerii de fonduri necesare pentru reabilitarea sălii de așteptare și modernizarea a 10 saloane din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”.

 


10.000 de rățuște s-au întrecut pe râul Someșul Mic.

„De 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, cluburile Rotaract din Cluj-Napoca au invitat clujenii la «cea mai amuzantă și colorată competiție din oraș»: Cursa de Rățuște!
Evenimentul este unul caritabil, fondurile strânse fiind destinate Institutului Oncologic «Dr. Prof. Ion Chiricuță» din Cluj-Napoca. Anul acesta evenimentul s-a desfășurat sub cupola Zilelor Clujului care continuă până mâine, 2 iunie în multe locuri din oraș”, a transmis Emil Boc.


După cursă, voluntarii Rotaract au colectat toate cele 10.000 de rățuște din cauciuc, asigurând astfel protecția ecosistemului local și curățenia orașului.

Voluntarii Rotaract au colectat toate cele 10.000 de rățuște din cauciuc/ Foto: Emil Boc - Facebook

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pe locuri, fiți gata, start! 10.000 de rătuște vor fi lansate pe râul Someș, de 1 Iunie.

Peste 80.000 de persoane în a doua zi la Zilele Clujului. Sâmbătă are loc parada orașului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter