Actualitate

Pisică abandonată după 7 ani de iubire. Motivul șochează

Un centru de îngrijiri animale a preluat recent o pisică pe nume Max, abandonată de stăpânii săi după șapte ani. Motivul abandonului este surprinzător și a stârnit indignarea iubitorilor de animale.

Pisica Max a fost abandonată după 7 ani de iubire. Foto: Hudson Valley Animal Rescue and Sanctuary / Facebook Pisica Max a fost abandonată după 7 ani de iubire. Foto: Hudson Valley Animal Rescue and Sanctuary / Facebook

 

 


Max nu a fost salvat de pe străzi, nu a fost abuzat și nici nu era bolnav. În schimb, a trăit timp de șapte ani într-un cămin iubitor, fiind singurul animal de companie al familiei. Totul s-a schimbat brusc când familia sa a decis să aducă acasă un cățeluș drăgălaș de câteva luni. Max, obișnuit să fie singurul animal, a perceput sosirea cățelușului ca pe o intruziune.

 


În loc să îi ofere lui Max timp să se aclimatizeze cu noul membru al familiei, stăpânii săi au luat decizia rapidă de a-l elimina. Max a fost abandonat fără ezitare, fiind lăsat în grija Hudson Valley Animal Rescue.

Pisică abandonată după 7 ani: Motivul incredibil care șochează iubitorii de animale

Personalul de la Hudson Valley Animal Rescue a fost impresionat de povestea lui Max. Au descris pisica drept „dulce și sociabilă, dar confuză și puțin tristă". Max simțea lipsa unei familii, a unei ferestre unde să se relaxeze și a unor brațe în care să se ghemuiască, potrivit La Stampa.


CITEȘTE ȘI:
Povestea pisicii obsedate de metrou. Verifică pasagerii la porți

Situația nefericită a lui Max a luat o întorsătură pozitivă când Emily a depus o cerere de adopție. Ea s-a îndrăgostit imediat de Max. Acolo a întâlnit-o și pe Caterpillar, o pisică siameză de 10 ani, care avea nevoie de un cămin. Emily a decis să-i adopte pe amândoi, oferindu-le o nouă șansă la o viață fericită.

Max, pisica abandonată după șapte ani de iubire: Află motivul care a stârnit indignarea

Pe lângă adoptarea lui Max și Caterpillar, Emily a făcut și un gest generos, plătind o taxă de adopție suplimentară pentru oricine dorește să adopte o pisică specială îngrijită de Hudson Valley Animal Rescue. 


Acest gest a arătat că Max a găsit în sfârșit o persoană care nu îl va abandona și nu îl va înlocui cu altcineva.

Deși unele decizii umane pot fi greu de înțeles, există întotdeauna speranță și oameni care își deschid inimile pentru animalele aflate în nevoie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Instinct de mamă. O pisică din Iași a mers la o clinică veterinară să-și aducă pe lume în siguranţă puii. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter