Actualitate

Bărbat de 40 de ani rănit într-un accident cu un ATV, la Dăbâca. I s-au efectuat manevre de resuscitare şi a fost transportat la spital.

Un bărbat de 40 de ani a fost rănit într-un accident cu un ATV, la Dăbâca. A fost găsit cu multiple traumatisme şi în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare şi a fost transportat la spital.

Bărbat de 40 ani rănit într-un accident cu un ATV, la Dăbâca | Foto: depositphotos.com Bărbat de 40 ani rănit într-un accident cu un ATV, la Dăbâca | Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 40 de ani a fost rănit, duminică seara, într-un accident cu un ATV, la Dăbâca. El a fost găsit cu multiple traumatisme şi în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare şi a fost transportat la spital.

 


„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Jucu au intervenit la un incident în care un bărbat s-a răsturnat cu un ATV în apropiere de localitatea Dăbâca. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu multiple traumatisme și în stop cardio-respirator. Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, iar în sprijin a sosit și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean. Din fericire, după aplicarea manevrelor de resuscitare semnalele vitale ale bărbatului au revenit, fiind preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat lovit de mașină, în Gherla. Victima, transporată la spital cu multiple traumatisme.

Bărbat, lovit în plin de o mașină pe strada Aurel Vlaicu. A traversat strada prin loc nepermis. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter