Actualitate

Pisică lăsată pe balcon pe timpul caniculei, pe Calea Mănăștur: „Care ți-ai lăsat pisica pe balcon, pe căldurile astea?” VIDEO

O pisică lăsată pe balcon în timpul valului de caniculă a stârnit indignare și îngrijorare în rândul locuitorilor din Cluj-Napoca.

Un videoclip devenit viral pe rețelele de socializare a stârnit indignare și îngrijorare în rândul locuitorilor din Cluj-Napoca| Foto: Protectia Animalelor Cluj - Facebook Un videoclip devenit viral pe rețelele de socializare a stârnit indignare și îngrijorare în rândul locuitorilor din Cluj-Napoca| Foto: Protectia Animalelor Cluj - Facebook

 

 


Un videoclip devenit viral pe rețelele de socializare a stârnit indignare și îngrijorare în rândul locuitorilor din Mănăștur. 

 


Imaginile surprind o pisică lăsată pe un balcon pe Calea Mănăștur, în plin val de caniculă, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Un martor a filmat animalul de companie care mieuna și la distribuit pe o rețea de socializare. Oamenii au încercat să găsească proprietarul și să ofere ajutor pisicii.


„Am primit acest video. Care ți-ai lăsat pisica pe balcon, pe căldurile astea? A mieunat ieri toată după-amiaza, azi noapte și acum. Calea Mănăștur. Și nu e prima data. Să nu mai zic ca bate soarele pe acel balcon toată ziua (…) Sunt mai multe persoane în acest moment, 3 fete de isprava din bloc, care au făcut rost de o scara și încearcă sa o preia pana vine proprietarul”, a transmis o persoană pe un grup de protecția animalelor.

Județul Cluj, sub cod galben de caniculă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a emis două avertizări de cod galben de caniculă. Avertizarea vizează și județul Cluj. 


Conform prognozei meteo actualizate, până pe data de 20 iunie, temperaturile vor atinge între 32 și 35 de grade în cea mai mare parte a Transilvaniei, sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea continentală.

Codul galben se va manifesta sub formă de valuri de căldură și disconfort termic, peste care se adaugă și umezeală ridicată a aerului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Val de căldură și temperaturi ridicate în Cluj. Recomandări pe timp de caniculă, de la specialiști.

Un val de căldură lovește Clujul! Recomandări pe timp de caniculă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter