Actualitate

Vreme caniculară, cu maxime de 39 de grade și disconfort termic accentuat. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se menține caniculară, iar maximele zilei vor atinge 39 de grade Celsius la umbră. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru joi, 20 iunie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Joi, 20 iunie, vremea se menține caniculară, iar dinsconfortul termic este accentuat. Clujul se află sub o avertizare Cod galben de caniculă, până joi dimineața la ora 10. 

CITEȘTE ȘI: 
A fost prelungit codul galben de caniculă în Cluj. Maximele vor ajunge la 35 de grade.

Potrivit meteorologilor, și pe parcursul zilei de joi valorile termice vor rămâne ridicate, astfel că maxima zilei se va situa în jurul valorii de 38-39 grade Celsius. Valorile minime vor fi 17 - 20 de grade, cerul va fi mai mult senin, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.


sursa: ANM

În zona Transilvaniei, vântul va sufla slab și moderat, vor fi înnorări locale, iar temperatura maximă va atinge 32 de grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius, cu șanse minime de precipitații. 


Valorile termice rămân ridicate și pe parcursul zilei de vineri, însă de sâmbătă vor apărea ploile, chiar dacă maximele se vor menține în jurul valorilor de 31-34 de grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A fost prelungit codul galben de caniculă în Cluj. Maximele vor ajunge la 35 de grade.

Ultimele Stiri
abonare newsletter