Actualitate

Vasele murdare au rămas în chiuvetă. Tragedie șocantă! Un tată și-a înjunghiat mortal fiul

O ceartă domestică s-a transformat în crimă. Un bărbat și-a înjunghiat mortal fiul în toiul unei dispute declanșate de grămada de vase murdare lăsate în chiuvetă.

Un bărbat din Indianapolis a fost arestat după ce și-a ucis fiul în urma unei discuții casnice. Foto:  iLoveConverts.net / X Un bărbat din Indianapolis a fost arestat după ce și-a ucis fiul în urma unei discuții casnice. Foto: iLoveConverts.net / X

 

 


S-a întâmplat într-o rulotă, în Indianapolis, SUA. 

 


Timothy Ray Lisby, în vârstă de 59 de ani, este acuzat că și-a înjunghiat mortal propriul fiu, Christopher Allen Lisby, în vârstă de 31 de ani, în urma unei dispute legate de vasele murdare din chiuvetă.

Crimă șocantă. Un tată și-a înjunghiat fiul din cauza vaselor murdare

Conform declarațiilor lui Jeremiah Green, un prieten de familie prezent la fața locului, cearta dintre tată și fiu a escaladat rapid, ajungând la o confruntare fizică. Inițial, Timothy Lisby a folosit o lingură pentru a-și ataca fiul. După ce Green a intervenit pentru a-i lua lingura, Timothy a fugit în bucătărie, de unde s-a întors cu un cuțit pe care l-a înfipt în pieptul fiului său.


CITEȘTE ȘI:
„Nu te las singură”. Un băiat de 8 ani și-a pierdut viața în încercarea de a-și proteja mama - VIDEO

Realizând gravitatea situației, Timothy a încercat să îi acorde primul ajutor fiului său, în timp ce Green a sunat la urgență. 

Când poliția a ajuns la fața locului, Christopher Lisby a fost găsit cu o rană sângerândă la piept. A fost dus de urgență la spital, unde a fost operat la inimă, dar din păcate a murit a doua zi din cauza rănilor suferite.


Dispute domestice tragice. A murit înjunghiat de propriul tată

Timothy Lisby a fost arestat și nu are posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune. 

Jeremiah Green, profund afectat de pierderea prietenului său, a declarat că va depune mărturie împotriva lui Timothy Lisby în instanță. El consideră că acuzația ar trebui să fie de crimă și este hotărât să facă tot ce îi stă în putință pentru a se face dreptate.


Timothy Lisby urmează să se prezinte în fața instanței pe 21 iunie, unde se va decide cursul ulterior al procesului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

O crimă odioasă zguduie din nou o comunitate. Mamă și fiica de 4 ani răpite și ucise - VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter