Actualitate

Bărbat reținut pentru că și-a înjunghiat mama, într-un apartament din Huedin. Agresorul a devenit violent cu polițiștii chemați în ajutor.

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat mama în vârstă de 80 de ani. Agresorul a devenit violent și cu polițiștii care au fost chemați de femeie.

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat mama în vârstă de 80 de ani, în Huedin| Foto: pixabay.com Un bărbat a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat mama în vârstă de 80 de ani, în Huedin| Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost arestat preventiv după ce și-a înjunghiat mama în vârstă de 80 de ani, în Huedin.

 


Agresorul a devenit violent și cu polițiștii care au fost chemați de femeie.

„La data de 21 iunie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin - Secția 8 Poliție Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din Huedin, cercetat sub aspectul infracțiunii de violență în familie.
În fapt, în cursul serii de 20 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din orașul Huedin, fiul acesteia ar fi devenit violent în contextul unor discuții contradictorii, agresând-o cu un obiect tăietor-înțepător și provocându-i o rană la nivelul coapsei stângi.
La față locului a fost direcționat de urgență un echipaj de poliție, identificând imediat bărbatul în cauză, care, la vederea polițiștilor, a devenit violent, însă acesta fost imobilizat de îndată.
În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital, iar față de bărbat, în temeiul probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O crimă odioasă zguduie din nou o comunitate. Mamă și fiica de 4 ani răpite și ucise - VIDEO

Crimă în Cluj-Napoca? Femeie de 77 de ani, găsită moartă în apartamentul de pe Calea Mănăștur. Principalul suspect, fiul femeii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter