Actualitate

Centrul Clujului a devenit pietonal...doar în poze. Imagini impresionante. GALERIE FOTO

Un fotograf britanic stabilit la Cluj a încercat prin editare foto să prezinte centrul Clujului pietonal. Orașul pare complet schimbat.

Centrul Clujului dacă ar fi pietonal| Foto: Aaron Roberts - Facebook Centrul Clujului dacă ar fi pietonal| Foto: Aaron Roberts - Facebook

 

 


Cum ar arăta tot centrul Clujului pietonal? La acest lucru se gândesc mulți, dar un fotograf britanic stabilit la Cluj a rezolvat problema, cel puțin la nivel imaginar.

 


Fotograful a editat o serie de fotografii făcute în centrul orașului, și a încercat să le facă pietonale.

„Ce s-ar întâmpla dacă aceste zone ar fi pietonale și traficul ar fi redirecționat în afara centrului? Întotdeauna am simțit că centrul orașului este doar o autostradă și e împărțit în bucăți mici, «condimentate» cu trafic infernal și poluare… M-am gândit să lucrez puțin în Photoshop pentru a vedea cum ar arăta unele dintre punctele centrale ale Clujului fără cozile nesfârșite de mașini.
EDIT: Photoshop are probleme în a face ca arborii să pară realiști… Am vrut să adaug și o linie de tramvai, dar și la asta programul a dat rateuri… Așa că va trebui să vă folosești imaginația”, a transmis fotograful.



Zona din fața Primăriei Cluj dacă ar fi pietonală| Foto: Aaron Roberts - Facebook
Bulevardul Eroilor| Foto: Aaron Roberts - Facebook
Bulevardul Eroilor| Foto: Aaron Roberts - Facebook

Inițiativa fotografului britanic a stârnit un val de comentarii pozitive din partea clujenilor, mulți dintre ei considerând proiectul o sursă de inspirație pentru viitorul orașului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La pas pe străzile pietonale ale Clujului. Unde trecutul îmbrățișează prezentul.

Pod auto nou pe strada Fabricii de Zahăr, spre Bulevardul Muncii, în locul pasarelei pietonale. Va costa peste 56 de milioane de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter