Actualitate

Tânăr din Câmpia Turzii, reținut pentru lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea liniștii și ordinii publice și viol!

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Câmpia Turzii, a fost reținut de către polițiști, fiind acuzat de lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea liniștii și ordinii publice și viol asupra unei minore de 15 ani.

Tânăr din Câmpia Turzii, reținut pentru lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea liniștii și ordinii publice și viol| Foto: pixabay.com Tânăr din Câmpia Turzii, reținut pentru lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea liniștii și ordinii publice și viol| Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit polițiștilor, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Gheorghe Barițiu din Câmpia Turzii, județul Cluj, tânărul în vârstă de 23 de ani, ar fi agresat unul dintre membrii familiei minorei agresate sexual, încălcând, în același timp, și ordinul de protecție emis prin sentiță civilă, de păstrare a unei distanțe minime de 100 de metri față de victimă. 

 


De asemenea, tânărul este acuzat și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La data de 2 iulie a.c, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Câmpia Turzii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 23 de ani, din Câmpia Turzii, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice și viol săvârșit asupra unui minor.
În fapt, la data de 30 iunie a.c., cel în cauză nu ar fi respectat prevederile ordinului de protecție emis prin sentință civilă, de păstrare a unei distanțe minime de 100 de metri față de o minoră de 15 ani și ar fi agresat-o fizic pe aceasta, agresiunea având loc pe strada Gheorghe Barițiu din municipiul Câmpia Turzii.
În aceeași împrejurare, acesta ar fi agresat fizic un membru de familie al minorei, respectiv pe o femeie de 35 de ani.
Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în anul 2024, cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale cu minora.
În urma probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda”, a precizat IPJ Cluj.


Tânărul nu este la prima abatere penală, acesta fiind condamnat definitiv în anul 2022 la un 1 an și 6 luni de închisoare, pentru furt calificat.

Articol scris de Ilinca Dandoczi


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanul, condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală

Bărbat reținut pentru că și-a înjunghiat mama, într-un apartament din Huedin. Agresorul a devenit violent cu polițiștii chemați în ajutor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter