Actualitate

Vremea se încălzește, iar maximele termice ajung la 33 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se încălzește, astfel că în weekend maximele termice vor ajunge la 36 de grade Celsius. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru vineri, 5 iulie|Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vineri, 5 iulie, vremea este în schimbare, astfel că temperaturile înregistrează o creștere treptată, cu maxime ce vor depăși 30 de grade Celsius.

Vremea se va încălzi simțitor, mai ales în partea sudică a țării, iar cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și averse pe arii restrânse în zona de nord și centru și, izolat, în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. 


Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade.

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și șanse reduse de ploaie, iar vântul va sulfa slab și moderat. Maximele termice vor atinge 26 de grade Celsius, iar cele minime 12 grade Celsius. 


În zilele de sâmbătă și duminică, temperaturile continuă să crească, astfel că valorile termice vor indica 35-36 de grade Celsius, cu un cer preponderent senin, cu înnorări temporare și posibile precipitații de scurtă durată în zona montană. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Luna iulie vine cu temperaturi ridicate și vreme instabilă. Prognoza meteo actualizată.

abonare newsletter