Actualitate

Cântăreț de muzică populară, arestat de polițiști! Este acuzat că ar fi abuzat sexual doi băieți, la orele de canto.

Un cântăreț de muzică populară din România a fost arestat de polițiști, fiind acuzat că ar fi abuzat sexual doi minori, în timpul orelor de canto.

Cântăreț de muzică populară acuzat că a abuzat sexual doi minori | Foto: Aurică Totolici - Facebook Cântăreț de muzică populară acuzat că a abuzat sexual doi minori | Foto: Aurică Totolici - Facebook

 

 


Aurică Totolici, un cunoscut interpret de muzică populară din Galați, a fost săltat de polițiști după ce i-ar fi abuzat sexual doi minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, în timpul orelor de canto, chiar la domiciliul acestuia. 

În urma probelor administrate, anchetatorii au reușit să stabilească faptul că raporturile sexuale dintre profesor și minori au început în luna septembrie a anului 2023, primele victime identificate fiind doi frați de 14, respectiv 16 ani. 


Având în vedere că acțiunile sexuale ar fi avut loc la domiciliul interpretului, anchetatorii au descins la locuința acestuia. Astfel că, în momentul când Totolici a văzut mascații la poartă, s-a baricadat în casă, încercând să scape, însă nu a reușit. 

Prin urmare, Aurică Totolici a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de relații sexuale cu minori, fiind ridicate mai multe probe, inclusiv de la locuința acestuia. 


Mai mult, polițiștii fac un apel către potențialele victime ale bărbatului, iar cei care au ceva de declarat cu privire la faptele săvârșite la locuința cântărețului, sunt rugați să reclame autorităților. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul episcop al Hușilor, Corneliu Bârlădeanul, condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală

Tânăr din Câmpia Turzii, reținut pentru lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea liniștii și ordinii publice și viol!

abonare newsletter