Actualitate

Emoționant: Un jurnalist și-a surprins mama și a invitat-o la ceremonia de absolvire fără ca aceasta să știe că a fost student! VIDEO

Un jurnalist, fost student la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a absolvit o altă facultate și și-a invitat mama la ceremonie, fără ca aceasta să știe că fiul său a fost student pentru a doua oară.

Un jurnalist și-a surprins mama și a invitat-o la ceremonia de absolvire fără ca aceasta să știe că a fost student | Foto: Captură video Liviu Ardelean - Facebook Un jurnalist și-a surprins mama și a invitat-o la ceremonia de absolvire fără ca aceasta să știe că a fost student | Foto: Captură video Liviu Ardelean - Facebook

 

 


Momente pline de emoție la ceremonia de absolvire a studenților de la Facultatea de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Liviu Ardelean, un jurnalist ce a terminat studiile în jurnalism la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din cadrul UBB, și-a invitat mama la ceremonia de absolvire fără ca aceasta să știe ca a fost student pentru a doua oară. 

 


În urmă cu trei zile a avut loc ceremonia de absolvire a studenților de la Facultatea de Sociologie și Comunicare din cadrul Universității Transilvania din Brașov și deși este deja prin natura sa un eveniment emoționant, un fost student de la UBB s-a gândit să înduioșeze pe toată lumea până la lacrimi. 

În ultimii trei ani, acesta s-a înscris la Universitatea Transilvania din Brașov, dar nu i-a spus nimic mamei sale, oferindu-i o surpriză și o bucurie în ziua festivității. 


Acesta și-a invitat mama la festivitatea de absolvire sub pretextul că va prezenta un eveniment, dar a intrat în sală purtând tocă și robă, iar în acel moment mama sa a înțeles ce se întâmplă și s-a lăsat copleșită de emoții. 

„Am chemat-o pe mama la un eveniment pe care urma să îl prezint, dar s-a trezit la festivitatea mea de absolvire. La 30 de ani m-am înscris din nou la facultate și nu i-am spus nimic timp de 3 ani. Timp în care profii nu înțelegeau de ce refuz să stau la fotografiile de la competiții sau conferințe, iar prietenii mi-au zis că nu-s normal. 
Mama a aflat despre ce este vorba doar când am intrat în sală, cu robă și tocă. Inițial a fost confuză, iar când a înțeles ce se întâmplă au copleșit-o emoțiile. Cea mai mare surpriză pe care i-am făcut-o vreodată. A fost dificil, dar a meritat pe deplin așteptarea. La final s-au vărsat lacrimi de bucurie”, a povestit Liviu Ardelean pe Facebook. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Festivitate de absolvire spectaculoasă a absolvenților UMF Cluj! Viitorii medici au depus jurământul lui Hippocrate.

Moment superb la festivitatea de absolvire. O tânără de la UBB, cerută în căsătorie în timpul ceremoniei. FOTO

abonare newsletter